her yıl aynı şey zaten söyleniyor ama bu güne kadar birkaç bölüm hariç, alınan teflilerin sayısı bir elinin parmaklarını geçmedi. Ben kesinlikle şahsi düşüncemi söylemiyorum, tamam gördüğüm aktarıyorum. Bu yılda geçen bir kaç yıl olduğu gibi sadece Din kültür öğretmeni ( hemde 10.000'lerle ifade ediliyor), ilahiyatçı ( kur'an ve arapça dersleri için) bilgisayar öğretmenleri, okul öncesi ve ingilizce öğretmenleri alınacak. Zaten artık sözleşmeli öğretmen alımıda kalktı. Bu yüzden alımlar yanıltıcı rakamlarla değil net olacak. Önceden herkes şu bölümde hiç atama yoktu ama bu sene 70 kişi alındı gibi şeyler diyordu. Halbuki yetkili kişiye sorduğumuzda bunun sadece 8 kişisi kadrolu atanmış, geri kalanının hepside sözleşmeli yani asgari ücretle çalışacak olanlar. Kİmsenin hevesini kırmak istemem ama her zaman gerçekçi olmak lazım, bi umut diye yola çıkıpta pişman olmak en kötüsü. Yani şu oldu bu oldu kesin bu sene atanırız diyen arkadaşlar umutlarını yitirmesinler ama birazda gerçekleri görsünler.