evet bu sene ygs ye gırdım lys basvurumuda yaptım onada gırecegım.Denklık konusunda haklısın o konuda cok arastırma yaptım ben kesın olarak osym denklıgı saglanıyor.İngilizce yeterlilik olarak 2 seviyelik eğitim alıyorum.B1 sevıyesındeyım kursa gıdıyorum halen.Yanı muhendıslık konusunda en cok guvendıgım buradakı arkadasların bu egıtımı bıtırmıs olmaları ve ıus tan bir hocaya bu konu hakkında attıgım maile olumlu bir sekilde donup"Tef mezunlarının 2 yarıyılda fark derslerını saydırarak egıtımı tamamlıyorlar."demesı.Ben diger ulkeler olarak da bir arastırma yaptım fakat inandırıcı gelmıyor bana yanı elle tutulur garantı bir sey yok.sanırım bu sene yaz okuluna basvuru yapacagım onumuzdekı hafta ıcerısınde.
sayın mexico kardesim,
vermıs oldugun bılgıler ıcın gercekten tesekkur ederım.Dun ius un istanbul ofısını aradıgım da bana yaz okulu sonunda ingilzceyı verebılecegımı soyledıler.proficiency sınavı olarak bahsettıgınız sınavdır sanırıyorum bu.pekı bu proficiency sınavının içeriği nasıldır yaz okulundakı egitim nasıldır?biraz bahsedebilirmisiniz.vaktınizi caldıgım için gercekten ozur dilerim fakat bunlar hakkında bilen birisinden bilgi almak gercekten içimi rahatlatacak...