teknikadam_65
Üye
ben yine de son teknolojiden yanayım birçok hoca size temel veriyoruz diyerek bunun arkasına saklanıyorlar. Sonuçta ben her teknolojiyi internetten takip edeceksem, neden her dönem 653 YTL harç verip, kendi memleketimden uzakda üniversite okuyorum ? sorusuna cevap bulamıyorum. Tabi ki mezun olduktan sonra kendimizi geliştireceğiz ama ben herşeyi internetten öğrenmenin doğru oldğunu düşünmüyorum, buraya yazlılan bilgiler yanlış da olabilir. Çünkü ben karşımdaki kişinin akademisyen mi ya da başka bişey oldugunu bilmiyorum. Ben bu eğitim sisteminde üniversitelerinin yerinin olmadığını düşünüyorum, artık sistem git araştır-öğrene doğru iyice kayar oldu. Tabi ki herşey armut piş ağzıma düş olmaz ama birazcık hocalar birazcık da öğrenciler çaba harcamalı..... Saygılarımla....haltın ' Alıntı:Arkadaşlar okullarımız bazen teknolojiyi biraz geriden takip edebiliyor. Ama unutmayalımki okulların birinci görevi teknolojiyi çok yakından takip etmek değil. Okul da bilginin temelini atıyoruz bilgi seviyemizi yükseltmek bizim elimizde her zaman yenilikleri takip etmeli kendimizi güncellemeliyiz. Özellikle bizim mesleğimiz çok hızlı gelişiyor
Birde şu öss katsayı problemi kalksa endüstri meslek liselerine ders çalışmayı seven, bilgiye ve öğrenmeye aç öğrenciler gelip iyi eğitim alsalar meslek lisesinden mezun olduktan sonrada eğer kazanabiliyorlarsa meslek yüksek okullarına ve mühendislik fakültelerine gitseler herşey daha güzel olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?