tekniker teknisyen

arkaşlar biri bana bu iki ünvanın mesleki açıdan + ları - lerini birbiriyle olan iliskelirini açıklayabilirmi

İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
meslek lisesi mezunu teknisyen artı yüksek okul veya dengı tekniker benım bıldığım

*teknıker 2 yıllık meslek yuksek okullarından mezun olanlara verılen unvandır.teknısyen ise meslek lısesı mezunlarına verılen unvandır.maaşlarda 200-300 ytl oynar.
*mühendisten sonra teknikerin sözü geçiyor.
*Tekniker Teknisyenin amiri oluyor.

Umarım yardımcı olmuştur.

*teknıker 2 yıllık meslek yuksek okullarından mezun olanlara verılen unvandır.teknısyen ise meslek lısesı mezunlarına verılen unvandır.maaşlarda 200-300 ytl oynar.

sağol dostum =)

:)amirlik konusunda kim kimin amiri olacağı tecrubeye iş bilgisine bakar benım tanıdığım ılkokul mezunu muhendisin amiri olduğu işletmeler var

:)amirlik konusunda kim kimin amiri olacağı tecrubeye iş bilgisine bakar benım tanıdığım ılkokul mezunu muhendisin amiri olduğu işletmeler var

Tamamen katılıyorum.

Tabi orası öylede ben 2 yıllıkta çok hoca susturdum. Bu statüler zaten sadece devlet sektöründe özel sektörde bilgi+deneyim+tecrübe işler...

Tabi orası öylede ben 2 yıllıkta çok hoca susturdum. Bu statüler zaten sadece devlet sektöründe özel sektörde bilgi+deneyim+tecrübe işler...

hoca ders verıyor dıye en ıyı bılen kişi anlamına gelmez ben universıtede elektrik elektronik bolumunde teknisyendım bölumde tek teknisyendım hocalar teorı olarak bizim gıbılerı cepınden çıkarır :) ama pratığe sıra geldığınde bır örnek vereyım meslek yuksek okulunda laboratuvar dersınde hoca transistoru konu olarak işlerken uyanık öğrencının bırı hocam bu transıstorun 3 bacağı var bunlardan hangısını gorevı nedır soylermısın dıye soru sormuş oğretım gorevlısı teori olarak bılıyor ama pratıkte nerden bılecek:) laboratuvarın yanında benım oda bana geldı elınde transistor:) bu transistorun ayak bağlantıları nasıl oğrendı gıttı oğrencısının sorusunu cevapladı bu bır eksıklıkmıdır bence değıl oğretım gorevlısının işi teorı olarak öğretmek oğrencı aldığı teoriyle pratığını gelıştırmelı bır misal verelım istanbul ıle bursa arası hangı yollardan gıdılır oğretım gorevlısı parmakla gosterır oğrencı yollardan en uygununu bulup gıdeceğı yere gıder:)

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,702
Kullanıcılar
452,405
Son üye
ngr12

Yeni konular

Geri