Temel bilgisayar bilgisi verirken nelerden hangi ölçüde bahsetmeliyim..

srybrdn

Üye
Katılım
20 Eki 2011
Mesajlar
11
Puanları
1
bote oğrencisiyim gonulluluk ilkesi kapsamında bir çocuk etüt merkezinde ücretsiz bilgisayar dersi vericez. nelere değinmeliyim sizce? şimdiden teşekkr ederim.(10 haftalık bir müfredat düşünüyoruz, 6,7 ve 8. sınıf ogrencileri için)
 
teorik ağırlıklı ve pratik destekli müfredat herzaman iyidir.
 
Sadece şunu:
Bilgisayarlar yaşayamaz, kullananlar yaşamayan bir ortamda sosyalleşemez....
 
Isin teknik boyutu bir yana , bence sunu insanlarin kafasina yerlestirin.elektronik cihazlar ve ya teknoloji insan hayatini kolaylastirmak icin kullanilir insana bagimlilik yapmasi icin degil.bugun hepimizin dustugu durum bu.10 yil oncesini hatirlayin telefonlar bu kadar ust duzey degildi ya da herkesin bilgisayari yoktu ve yine hayat akip gidiyordu.simdi telefonu interneti bilgisayari cikarin hayatimizdan yasayamayiz.teknolojinin kolesi haline geldik.oysa teknolojinin amaci bizim hayatımızı kolaylastirmasidir bize hakim olmak degil.

Bence en onemli husus budur
 
Benim oğlan 8.sınıfa gidiyor benim laptop'ta win7 var onun sabit bilgisayarda win8 kendi işini hep kendi halleder Bilgasayarla ilgili daha bugüne kadar hiç destek istemedi, bir kere baba şu pc'ye format atsana dedi olur dedim unuttum sonra aklıma geldi sordum ben halletim dedi :)

Şimdiki nesil uyanık, internet derya deniz, araştırıyor, öğreniyor, uyguluyor. Siz onlara sadece PC'de fazla vakit geçirmemeleri hususunda öğütler verin bence :)
 

Forum istatistikleri

Konular
129,092
Mesajlar
923,173
Kullanıcılar
451,397
Son üye
umut bulut

Yeni konular

Geri
Üst