Test ve Ölçüm

canerland

Üye
Katılım
24 Eyl 2006
Mesajlar
506
Puanları
6
Firma Ünvanı: Marmatek Mühendislik

Faaliyet alanı:Endüstriyel Test Ölçüm ve Otomasyon

Adres:Girne Mah. Küçükyalı İş Merkezi Maltepe/ist.

Telefon:0 216 367 10 20

Fax:0 216 367 10 19

Web Sitesi:Test ve Ölçüm Sistemleri, Algılayıcı ve Dönüştürücüler, Akustik Sistemler, Modal Analiz


Ülkemizde pek çok sektör hızla gelişmekte, küresel rekabetin yoğun olarak yaşandığı pazarlara açılmaktadır. Yeni ürünlerin artık daha hızlı tasarlanması ve üretilmesi gerekmektedir. Ürünlerin, fonksiyon, uyumluluk, ömür gibi testleri ise artık zorunlu hale gelmekte ve üretimin bir parçası şeklinde düşünülmektedir. Test ve ölçüm sistemleri hızlı şekilde geliştirilmeli, devreye alınmalı, sonuçlar hassas, tekrarlanabilir ve takip edilebilir olmalıdır.
Test sistemleri pek çok endüstriyel bileşenin başarılı bir şekilde seçilip, entegre edilmesi sonucunda oluşmaktadır. Algılayıcılar, sinyal şartlandırıcılar, veri toplama sistemleri, analiz yazılımları bir test ve ölçüm sisteminin başlıca bileşenleridir.
Bilgisayar yazılım ve donanım teknolojileri günümüzde kolay erişilebilir, hesaplı, ve güvenilir bir seviyeye gelmiştir. İşlemciler ve bilgi ağları çok hızlanmıştır. Eskiden test ve enstrümentasyon için tasarlanan özel veri yolları, hantal ve maliyet-etkin olmayan donanımlar, kullanıcıyı tek bir ölçme ya da analiz yeteneği ile sınırlandırıyordu. Üreticinin hazırladığı yazılım güncellense bile donanım kısıtladığı için farklı işlevler için yenilenemiyordu.
Bugün artık veri toplama donanımları standart hale gelmiştir. Bilgisayarın içindeki PCI/ISA yuvalara takılan kartlar ya da Ethernet portuna takılan bağımsız veri toplama üniteleri yazılım geliştirme ortamları tarafından tekrar tekrar programlanmakta ve farklı ölçüm ve analiz görevlerini yerine getirmektedirler.

İşte bu ihtiyaçlar göz önünde tutularak, Marmatek Mühendislik Bilgisayar tabanlı test ve ölçüm sistemleri için hızlı, yüksek doğruluklu ve çok fonksiyonlu veri toplama kartları ve sistemlerini mühendislerin kullanımına sunmaktadır. Bu sistemler kolaylıkla çok farklı test senaryoları için yazılım geliştirme ortamlarında programlanabilmektedir. Böylece test ve ölçüm maliyetleri kayda değer oranlarda düşmektedir. Ürün gamımız ile ilgili teknik detayları internet sitemizden inceleyebilirsiniz


mail adresi:[email protected]



Distribütörlüğünü yaptığımız firmalar ;
 

Ekli dosyalar

  • dist.JPG
    dist.JPG
    37.5 KB · Görüntüleme: 11

Forum istatistikleri

Konular
129,465
Mesajlar
927,121
Kullanıcılar
452,025
Son üye
bulentnar

Yeni konular

Geri
Üst