smt4153 Üye Katılım 4 Nis 2015 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 33 Konum Kocaeli 18 Ocak 2019 #1 Merhaba kolay gelsin plc den direk sql e veri kaydetmek istiyorum yardımcı program kullanmadan bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz en azından izlemem gereken yöntem nedir ? ilginiz için teşekkür ederim.
Merhaba kolay gelsin plc den direk sql e veri kaydetmek istiyorum yardımcı program kullanmadan bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz en azından izlemem gereken yöntem nedir ? ilginiz için teşekkür ederim.
macix Onursal Üye Onursal Üye Katılım 11 Mar 2007 Mesajlar 1,066 Puanları 56 18 Ocak 2019 #2 Bunu WinCC Tarafına VB Script'i yazarak veya Sql'in bulunduğu PC veya harici bir PC'de uygulama yazarak ta yapabilirsiniz. Bunun için net ortamında kullanabileceğiniz uygulamalardan bazıları : LibNoDave, S7.Net, Snap7 veya opc server'de kolayca işinizi görecektir.
Bunu WinCC Tarafına VB Script'i yazarak veya Sql'in bulunduğu PC veya harici bir PC'de uygulama yazarak ta yapabilirsiniz. Bunun için net ortamında kullanabileceğiniz uygulamalardan bazıları : LibNoDave, S7.Net, Snap7 veya opc server'de kolayca işinizi görecektir.
ali_mutlu Üye Katılım 9 Ara 2010 Mesajlar 34 Puanları 1 Yaş 36 21 Ocak 2019 #3 Ek olarak web server özelliğini kullanarak http request ile de sql e yazabilirsiniz.
tigruden Üye Katılım 3 Ağu 2010 Mesajlar 106 Puanları 6 Yaş 37 Konum Kocaeli 21 Ocak 2019 #4 https://plc2sql.com/en/mssql-library-for-tia-portal/ böyle bir fb var ama işini görebilir
Konu Sah smt4153 Üye Katılım 4 Nis 2015 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 33 Konum Kocaeli 2 Şub 2019 #5 merhaba burdaki gibi bir function a ihtiyaçım var aslında adam indirme linkini koymuş da demo sürümü ip adresini değiştiremiyorsun
merhaba burdaki gibi bir function a ihtiyaçım var aslında adam indirme linkini koymuş da demo sürümü ip adresini değiştiremiyorsun
TKAY Üye Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 177 Puanları 1 Yaş 40 27 Ağu 2019 #6 arkadaşlar bu videodaki gibi bişey mümkün mü? bunu nasıl yapabiliriz. varsa bir yolu bilgi paylaştıkça çoğalır.
arkadaşlar bu videodaki gibi bişey mümkün mü? bunu nasıl yapabiliriz. varsa bir yolu bilgi paylaştıkça çoğalır.
ali_mutlu Üye Katılım 9 Ara 2010 Mesajlar 34 Puanları 1 Yaş 36 11 Eki 2019 #7 Merhaba Ben de aynı konu üzerine araştırıyorum.Bu uygulamayı yapan kişi sanırım ücretli satıyordu.