cnknplt Üye Katılım 19 Tem 2017 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 29 22 May 2020 #1 Merhabalar, Tia Portal V14 ve PLC SIM Programını nasıl indirebilirim ?
as.yıldırım Usta Üye Katılım 14 Eki 2011 Mesajlar 1,287 Puanları 181 22 May 2020 #2 Sirmensin sitesinden
Konu Sah cnknplt Üye Katılım 19 Tem 2017 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 29 23 May 2020 #3 burdan indirdim ancak çok karışık geldi birden fazla yükleme dosyası var bu linki daha önce kullanan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Moderatör tarafında düzenlendi: 25 May 2020
burdan indirdim ancak çok karışık geldi birden fazla yükleme dosyası var bu linki daha önce kullanan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Murat Site Yetkilisi Yönetici Site Yetkilisi Katılım 19 Şub 2006 Mesajlar 1,607 Puanları 581 Yaş 43 Konum izmir 25 May 2020 #4 cnknplt' Alıntı: burdan indirdim ancak çok karışık geldi birden fazla yükleme dosyası var bu linki daha önce kullanan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Paylaştığınız linki kaldırdım. daha önce bu tarz paylaşımlar nedeniyle Siemens firması ile 3 yıllık mahkeme maceramız olmuştu. bir daha aynı süreci yaşamak istemem, lütfen lisansı kırılmış program paylaşımı yapmayalım
cnknplt' Alıntı: burdan indirdim ancak çok karışık geldi birden fazla yükleme dosyası var bu linki daha önce kullanan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Paylaştığınız linki kaldırdım. daha önce bu tarz paylaşımlar nedeniyle Siemens firması ile 3 yıllık mahkeme maceramız olmuştu. bir daha aynı süreci yaşamak istemem, lütfen lisansı kırılmış program paylaşımı yapmayalım