Tia portal ve PLCSIM için indirme linki arıyorum

ferhatt1

Üye
Tia Portal v19 ya da v20 için güvenilir ve çalışan bir indirme linki arıyorum. Bu işlere yeni merak saldım, o sebeple biraz acemiliğim var ve neyi nasıl yapacağımı tam bilemiyorum.
Piyasada çok yaygın kullanılması ve güçlü simülasyon özellikleri sebebiyle öğrenmeye Tia Portal ile başlamak istiyorum. Temel düzeyde Ladder mantığına aşinayım ancak kendimi geliştirmek adına pratik yapmaya ihtiyacım var.
Tia Portal haricinde, özellikle başlangıç aşamasında olanlar için eğitici bulduğunuz, Ladder mantığını pekiştirebileceğim farklı yazılım veya simülatör önerileriniz varsa duymaktan çok memnun olurum.
Vakit ayırıp destek olacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

siemensin web sitesinden indirebilirsin ekb sim ile programı yükledikten sonra crack yapıcaksın

siemensin web sitesinden indirebilirsin ekb sim ile programı yükledikten sonra crack yapıcaksın
Siemens 21 günlük deneme sürümünü ücretsiz veriyor diye biliyorum. Önünüzdeki sene tia portal üzerinden ödevlerimiz olacağı için deneme sürümünü simdi kullanmak istemiyorum. Lakin sizlerin söylediğini de tam anlayamadım deneme sürümünden mi bahsediyorsunuz başka bir yöntemden mi.(bu işlere yeni merak saldım acemiliğimi maruz görün)

deneme sürümünü indirebilirsin daha sonra ekb sim indirip lisanlamayı onunla yapıcaksın . Ayrıca ilk mesajına cevap olarak Tia portalı öğrendikten sonra diğer plc programlarını 1 2 gün içinde çok rahat öğrenirsin . Endüstriyel otomasyon alanında kendini geliştirmek istiyorsan tia portal öğrendikten sonra mutlaka dcs programlamaya bakmalısın . Ayrıca udemy aylık üyeliğin varsa sana bir tane hoca önerebilirim ben 3 4 ay farklı kaynaklardan çalışıp bazı şeyleri kafamda tam netleştirememiştim daha sonra o hoca sayesinde her ayrıntısını çözdüm , keşke ilk başladığımda o kurslarla ilerleseydim demiştim .

deneme sürümünü indirebilirsin daha sonra ekb sim indirip lisanlamayı onunla yapıcaksın . Ayrıca ilk mesajına cevap olarak Tia portalı öğrendikten sonra diğer plc programlarını 1 2 gün içinde çok rahat öğrenirsin . Endüstriyel otomasyon alanında kendini geliştirmek istiyorsan tia portal öğrendikten sonra mutlaka dcs programlamaya bakmalısın . Ayrıca udemy aylık üyeliğin varsa sana bir tane hoca önerebilirim ben 3 4 ay farklı kaynaklardan çalışıp bazı şeyleri kafamda tam netleştirememiştim daha sonra o hoca sayesinde her ayrıntısını çözdüm , keşke ilk başladığımda o kurslarla ilerleseydim demiştim .
Teşekkür ederim. Sizlerin söylediği gibi ekb ile lisanslama yapsam ilerleyen zamanlarda 21 günlük deneme sürümünü kullanabilir miyim? Hocamız ödevler ve sınav için deneme sürümünü kullanmayı şart koştu.Udemy üyeliğim yok bi öğrencinin bütçesini zorlamayacak ise Udemy üyeliği alabilirim.Dcs ne bilmiyorum ilk defa sizlerden duydum plc ile benzer bir şey mi? (Yanıtınız için çok teşekkür ederim)

Lisanslamayı yaptıktan sonra 21 günlük deneme sürümüne ihtiyacın kalmayacak . Yine de ne olur ne olmaz başka mail ile siemenste hesap oluşturup yükle.

Siemens PLC tarafında şifre ‘kırma’ gibi bir durum resmi olarak yok.
Ancak şifre bilinmiyorsa CPU’ya factory reset (MRES) atılarak cihaz sıfırlanır, fakat bu durumda içindeki program tamamen silinir.

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,227
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri