sen kendini bedensel engelli olarak kabul etmiyorsan demek ki zihinsel engellisin.(aslında değilsin sadece bir defa daha IQ testine gir) bedensel ve zihinsel kardeşlerim her zaman başım üzerine ama senin gibiler sıfat bile hak etmiyorlar.Usta misin mizahsen misin nesin bilmiyorum ama muhattap olma benimle kaç defa diğer konularda uyardım seni özürlü kelimesi nedir terbiyesiz engelli kardeşlerimize ne demeye çalışıyorsun ?
şimdi paragraflar sıralardım, sayfalara gerek yok.
usta olmak, benim işim değil bana verilen sıfat.
ilk önce sadece basit bir insanım. yokluğu da varlığı da gördüm. aç karnımı doyurmak için çöpten yemek alıp karnımı doyurdum. yeri geldi kumarhanelerde pavyonlarda batırdım kendimi. övünmüyorum, yerinmiyorum da. hayat bana her şeyi yaşattı. yokluğu sakın küçük görme. kimin dediğini bilmiyorum ama, yaratan hiç kimseyi açlıkla, yoklukla terbiye etmesin. açlığı da çektim yokluğu da. işin shit'ten tarafı, ne kim olduğumu unuttum ne de ırkımı.
sen ahkam keserken o çukura batıyorsun ve farkına varmıyorsun.
seni yok saymak en basit hareket ama insanları yanlış yönlendirme konusunda uzmanlaşmış biri ortaya salıvermek vicdanımı rahat bırakmıyor