TMŞ (Termik manyetik şalter) bağlantısı

yanlizefe

Üye
Katılım
31 Eki 2008
Mesajlar
39
Puanları
1
Yaş
39
Açtırma bobinli TMŞ lerde Fazların giriş uçları ile çıkış uçları yer değiştirse çalışma normal olurmu? (Faz giriş- çıkış uçları nı istediğimiz gibi belirleyebilirmiyiz)
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Şalterin giriş burası,çıkışda burası diye mecburiyet yok.Alışkanlık ve uygunluk olarak üst kısım giriş,alt kısım ise çıkış olarak bağlanır.
 
İki yöndede çalışır.ama senin için zor olmayacaksa ilerde başka bir arkadaşın can güvenliği açısandan standardı bozma derim. Giriş üsten,çıkış alttan.
 
Teşekkürler. YKŞ lerde böyle bir durum olursa sonuç ne olur
 
Panonuzun iç dizaynı nasıl daha kullanışlı ve ekonomik oluyorsa TMŞ yi öyle baglayabilirsin.
 
arkadaslar bazen panolar ortadan baralı tasarlanıyor ve altında üstunde çıkışlar oluyor hali ile şalterin altından baglantı yapılıyor yani kullanımı uygun dizayn hangisi ise kullan
 
TMŞ şalterlerde giriş çıkış farketmiyor daha önce bağlamıştım.ancak arkadaşların dediği gibi başkasının canı yanabilir
 

Forum istatistikleri

Konular
128,880
Mesajlar
921,259
Kullanıcılar
451,014
Son üye
iugur17

Yeni konular

Geri
Üst