TMMOB YETKİLERİNE SON ?

Ne menfaatinden, ne parasından bahsediyorsun? EMO ne senin babanın malı, ne de siyasi fikirdaşlarının toplanma merkezi, EMO bir mühendis odasıdır. Asıl sen mühendis hakları ile ilgilenmiyor, siyasetle ilgileniyoran, bunun için kendi sivil toplum örgütünü kurma konusunda da, mevcut siyasi yapılara girmekte de özgürsün.

Ne menfaatinden, ne parasından bahsediyorsun? EMO ne senin babanın malı, ne de siyasi fikirdaşlarının toplanma merkezi, EMO bir mühendis odasıdır. Asıl sen mühendis hakları ile ilgilenmiyor, siyasetle ilgileniyoran, bunun için kendi sivil toplum örgütünü kurma konusunda da, mevcut siyasi yapılara girmekte de özgürsün.
Bu mübarek ramazan gecesinde size hayırlı geceler diliyorum güzel kardeşim ; hiç bir noktada uzlaşamıyacağımız çok aşikar ; çalışmalarınızda başarılar diliyorum.......

Bu mübarek ramazan gecesinde size hayırlı geceler diliyorum güzel kardeşim ; hiç bir noktada uzlaşamıyacağımız çok aşikar ; çalışmalarınızda başarılar diliyorum.......

Uzlaşamamakta uzlaşmayı kabul edebilmek de önemlidir. Size de iyi akşamlar.

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Sizlere yeni imar yönetmeliğinin, odalarla ilgili değişen maddesiyle ilgili bir soru sormak istiyorum. Sizce yeni proje ofisi açmak isteyen bir mühendis, yönetmelikte geçen "oda kaydını yaptırır" ifadesini nasıl uygulayacak. Smm belgesi alması, bu belge için 4 günlük garip eğitime katılması hala gerekli midir? Uygulama ne yönde yapılmaktadır bilgisi olan varsa yardım lütfen..

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri