DiGiTaLmEn
Üye
Ayarlarımı yaptıktan sonra kızakları sıkıştırıyorum. Yukarı-aşağı hareket kısmınıda kızakların boşluğunu alıyorum. Elimle mekanizmayı salladığımda sallantı kalmıyor. Diğerlerini bilmem ama proxxonun tabla pek sarsıntı yapmıyor. Yukarıda yazdığım gibi, ilave aparatlarla uzatarak değilde drek sport şasesine L yada T destekli bir aparat yapılabilirse en ufak esneme kalmaz diye düşünüyorum.http://s.aliexpress.com/3QryQvyI?
Bende bir kaç gündür bakıyodum şu çin malı koordinat sehpasına ama emin olamadım çok dandik olacak sanırım, esneme oldukça fazla olabilir. Proxxonun sehpası aluminyummu esneme nasıl daha önce L köşe ile bir parça 30x60 sigma profilde denedim esneme fazla oldu sanırım L biraz ince kaldı gerçi esnemese bile yukarı aşağı hareket etmeyeceği için çok işime yaramayacaktı.
10 numara sistem olmuş. Aşırı yüklere maruz bırakmadıkça birşey olacağını sanmıyorum. Sert vurmalardan, motorun zorlanmasına izin vermeden kullanılırsa freze işinide gördürebiliriz tornaya. Prokson kuyumcu frezesi var ama, onunla da bu tarz işleri yapmak imkansız. Pens 3-4 mm çakı anca alıyor. Mikro tablada çok fazla esniyor kendi şasesinde.Ekli dosyayı görüntüle 43610
Ekli dosyayı görüntüle 43611 evet genelde uygulama böyle ama yabancı bir forum siyesinde tornanın bu şekilde kullanılması pek tavsiye edilmiyordu. Şuan sebebini hatırlayamadım
60x60x60O küpler tam küp mü?
İlkel yöntemlerle, bende bu aşamaya gelebildim bugün. Yerim küçük, dik freze almayı düşünüyorum ama koyacak yer yok.Delikler ve konik yataklar bitti
Bunlarda videolar. Kırlangıç freze 1300 devir 320 ilerleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?