yavuzbatyir
Üye
carsinin adini bilmiyorum ama tarif edeyimCevabınız için teşekkür ederim. Bu arada C6 Çevirim projenizi neredeyse baştan sonra inceledim. Tebrik ederim.
Hobiden kastım kesinlikle tesbih değildi, daha teknik parçalarla uğraşmak istiyorum. Büyüklüklerinden yana (yer olarak) bir sıkıntım yok. Demek istediğim şu an için daha küçük bir model ile başlamak daha mı sağlıklı (mantık açısından ) olur? Yoksa hiç daha sonra başını ağrıtma alsat vs yapmak zorunda kalmadan büyük bir makina ile mi başlayayım dersiniz.
Bu arada şu şekilde sorarsam büyüklük konusunda karar vermeme daha çok yardımcı olursunuz.
Hız ve parça büyüklüklerini bir kenara bırakırsak, büyük (ve ağır) makina daha mı hassas olur, daha kaliteli mi iş çıkarır?
Fiyat/kalite açısından optimum tercih edilmeye değer mi sizce Suat bey?
Sieg i karaköy de 5000 tl ye ve 9 taksit olarak buldum. Optimum da ise sanırım linkteki veya aynı boyda başka bir model i 5900 tl fakat peşin olarak bulabildim. Ayrıca ikinci el torna alınır mı? Çünkü sorunlarını bir bakışta anlamak mümkün değil diye düşünüyorum ne de olsa hassas ayarlar üzerine kurulmuş düzenler. Kaldı ki benim için anlamak tamamen imkansız gibi bir şey. Eğer ikinci el almakta bir sorun yoksa istanbulda görüp alınabilecek bir tür ikinci el çarşısı pazarı var mıdır?
Ist karakoyden taksime cikan eski bi telefetikli tunel var onun giris kapisinin tam karsisinda yolun obur tarafinda eski bi han var icinde butur eski masa ustu torna masa ustu matkap gibi ikinci el hobi amacli makine satiliyor bende tessan tos torna var 2 mt lik