Evet o sıkıntı var vakum düştüğünde sistemi temizlemek gerekiyorBenim bozulan süpürge de suluydu. Rahmetli.
Metal talaşı daha doğrusu metal lifleri makinenin kanallarını tıkıyor ve motor ısınmaya başlıyor. Sonrası malum.
Separatör sistemindeki o çuval seperatörden kaçan toz olursa diye fanın hava çıkışına bağlanıyor. Fanın önü e koyarsanız vakum etkisiyle çuval büzülür.Bi kaç birşey uydurdum.. haftasonu projesi olarak başlamayı düşünüyorum. bakacaz artık. toza elveda demek lazım. şeffaf muşambadan yapıcam, mdfleri cnc'de kesicem, çöp kutusunu çuvalda yapabilirim. duvara montaj bir sistem düşünüyorum. birde 55 db'lik küçük salyangoz fanlardan alıcam.. direk cnc'nin üst tarafına bağlamayı düşünüyorum. eğer ses konusunda rahatsız edecekse, bunuda bir kabinin içine sokmak lazım
şeffaf akrilikten cyclone satan, yapan var mı? yoksa şeffaf muşambadan mı yapmamız lazım?
Benim cyclone da 120 lik, 50 lik pimaş ve trafik konisi... salyangoz fan olayı bende düşünüyorum .La bu cyclone Dediğiniz meret 100-150'lik pimaş'dan pekala olur yav. Geriye @alpsah01 ' inkinden çöp kovası + salyangoz fan,
+1La bu cyclone Dediğiniz meret 100-150'lik pimaş'dan pekala olur yav. Geriye @alpsah01 ' inkinden çöp kovası + salyangoz fan,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?