Kurt_Kurt
Katılımcı Üye
Abi askerdeyim, istikam başçavuş geldi dediki prizlerden biri kırılmış, elektrikçiyi çağır baksın. Elektrikçi dediki komutanım prizi değiştirmek lazım (konuşma yanımda gerçekleşiyor). Komutan dedi ki, çarşı istiyormusun? Git çarşıya prizi de cebinden al tamir et uğraştırma beni. Elektrikçi tamam komutanım dedi, çarşı defteri imzalandı ve çıktı 4-5 saat mis gibi çarşısını yaptı geldi (bizde çarşı 15 hatta 30 günde bir ve 4 saat izinliydik o yüzden ilaç gibi geldi adama). Neyse Elektrikçi Alper çarşıdan geldi, değişti prizi komutana tekmil verdi vukuat yoktur diye. Sen sağ ben selamet herkes yoluna devam etti.
Abi şunu düşündüm, herkes işinden kaytardı, görevinden kaçtı-kaçındı ama her iş yoluma girdi bu sayede. Entropi mi dersiniz, başka bir şey mi bilemem. Aklımdan geçen şuydu: memlekette işler böyle ilerliyorsa bizim işimiz çoook zor.
Neyse ya hepimizin benzer bir olayı vardır eminim.
Abi şunu düşündüm, herkes işinden kaytardı, görevinden kaçtı-kaçındı ama her iş yoluma girdi bu sayede. Entropi mi dersiniz, başka bir şey mi bilemem. Aklımdan geçen şuydu: memlekette işler böyle ilerliyorsa bizim işimiz çoook zor.
Neyse ya hepimizin benzer bir olayı vardır eminim.