Trafo Bakım Onarımı için Gerekli Poz Numaraları

ilkata

Üye
Katılım
17 Ara 2007
Mesajlar
28
Puanları
1
Yaş
39
öncelikle iyi günler arkadaşlar
görev yaptığım birliğin trafolarının Bakım onarımını yaptırıcaz,ancak bu konuyla ilgili poz numaralarını bulamıyoruz ve doğal olarak yaklaşık maliyet oluşturamıyoruz
bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çünkü sadece 7 günüm kaldı ve komutanım başımda bekliyor.
Herkese teşekkür ederim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Tedaş2009 Birim fiyatları ve birimfiyat tarifleri kitapçığını ekte veriyorum burda olmayan imalatlar için yenibirim fiyat oluşturacaksınız yani en az 3 firmadan teklif alınacak sanayi ve ticaret odasından onaylattırılacak. Prosedür budur. Belirlemekte zorlandığınız imalatları yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/2009-tedaş-elektrik-tesis-ve-proje-birim-fiyatları.21343/
 
Sayın arkadaşım hangi şehirdesin bilmiyorum ve trafonun nesi var en azından onu belirtseydin daha net cevap verebilirdim .Trafon sağlamsa ve sadece senelik bakım yaptıracaksan 500 $ gibi bi rakamı gözden cıkarman gerekebilir .O.g hücresi kesici bakımı varsa kesici içinde 250 $ akım trafoları için 50 $ , rölede varsa işin içinde 200 $ ,büyük firmaların bakım fiyatları böyle , ama piyasada daha ucuza bakım yapan bircok firma var , trafon arızalıysa ve arıza yerinde giderilebilecek bişeyse bunuda bildirmen gerekir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…