berkayx ' Alıntı:öğrendiklerim:
trafo yağı ankarada 4500 ytl litre fiyatı, yağ numune testinden ücret almıyorlar.
diğer testlerle beraber yağ değişim dahil yaklaşık 8000 ytl ye maloluyor.
Hocam bu parada bir yanlışlık var.Litresi 4,5 ytl olabilir mi?Çünkü ABB nin 800 kva trafosu 1250 USD ,sizin verdiğiniz yağ fiyatı toplam 8000 ytl? Bakın yağ fiyatını bilmiyorum sadece o kadar pahalı ise şaşırdım.Trafo fiyatının yarı parası yapıyor.Yine geçen sene bir redresör için yağ almıştık 10 litre kadar.45 000 ytl vermiş olamayız.Çünkü verseydik hatırlardım(patronum beni çine kadar kovalardı oradan hatırlardımberkayx ' Alıntı:öğrendiklerim:
trafo yağı ankarada 4500 ytl litre fiyatı, yağ numune testinden ücret almıyorlar.
diğer testlerle beraber yağ değişim dahil yaklaşık 8000 ytl ye maloluyor.
m-usta-fa ' Alıntı:Hocam bu parada bir yanlışlık var.Litresi 4,5 ytl olabilir mi?Çünkü ABB nin 800 kva trafosu 1250 USD ,sizin verdiğiniz yağ fiyatı toplam 8000 ytl? Bakın yağ fiyatını bilmiyorum sadece o kadar pahalı ise şaşırdım.Trafo fiyatının yarı parası yapıyor.Yine geçen sene bir redresör için yağ almıştık 10 litre kadar.45 000 ytl vermiş olamayız.Çünkü verseydik hatırlardım(patronum beni çine kadar kovalardı oradan hatırlardım