Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
220/24 volt 500 wat trafonun çıkışından 5-24 aralığında voltaj almak istiyorum trafoda kademe ayarı yok. primer tarafından ayarlamak istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum
Sn. bener,
Trofonun sargılarını değiştirmeyiniz,dizayn edilirken en uygun şekliyle hesaplanmıştır, elde ettiğiniz 24v tu sn.korkmaz dizayn'nın da belirttiği gibi ayarlı regülator ile kullanın.
sn.kural benimde yapmak istediğim bu.nasıl bi regüle kullanmalıyım primerden voltajı değiştirmek için.bu regülenin açık devresini bulabilirmiyim kendim yapmak için tşk.
primerden voltaj değiştirilmez regulatör devresi sekondere bağlanır ve siz o devreye direk 24 girceksiniz devre onu 0-24 volt arası gerilimi ayarlıcaksınız akımıda ayarlamak istiyorsanız belli bir sınırıra kadar oda ayarlanıyor
örneğin 0-24v 0,02A-3A gibi
ama senin trafonun çıkışı 24v doğrultunca bu 34v kadar çıkıcak sorun olabilir
Kullanmak istediğiniz ayarlı gerilim ile ampul veya basit motor çalıştıracaksanız kalite bir dimmer devresi kullanabilirsiniz.Hassas elektronik devrelerde dimmer uygulaması sakıncalı olabilir.Devreye zırıltı veya parazit verebilir.Kolay gelsin.