Transformator

Ekte kullandığım teknik tablolar dosyasından faydalanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• TeknikTablolar.rar
    26.6 KB · Görüntüleme: 12
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Nasil hesaplaya bilirim tablosuz.formuller varmi?
Mühendisliği, projeciliği standardize edemezsiniz çok tehlikeli bir davranış şeklidir. Tüm verilerinizi dökersiniz ortaya yanlışta olsa hesaba başlarsınız. Bizlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Anladim abi.ama sizin tablodan zorluk cekdim cikarmaya.6 kv un besleme kablosu,yani girisi ,tabloda gosteriyormu hangisi olmali.

Trafo besleme Xlpe kablo kesiti için kısadevre, gerekirse gerilim düşümü hesapları yapılır. Enerji müsaadesi ve proje onayı için bunları yapmanız gerekir.

Hic trafo anlayisim yok da.ona gore soyledim.sadece pano ve motorlarla calisdigim icin,trafo bilgim cok az

Hepinize selamlarimi iletiyorum.lutfen yardim edermisiniz.
Santiyede yeni makina kurulmak uzere.kac tane ve kac kw lik motorlar olacagini soylersem lutfen kablo ve transformator seciminde yardim edermisiniz? Transformatorun girisi toprakda gelecek

Türkiye'demisiniz ?

Forum istatistikleri

Konular
129,708
Kullanıcılar
452,412
Son üye
Muhammed Hakan Yüzgeç

Yeni konular

Geri