Transformator

870x110px
Ekte kullandığım teknik tablolar dosyasından faydalanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• TeknikTablolar.rar
    26.6 KB · Görüntüleme: 12
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Tesekkur ederim abi.bu sorunumu hall edersem cok sevinirim

Nasil hesaplaya bilirim tablosuz.formuller varmi?
Mühendisliği, projeciliği standardize edemezsiniz çok tehlikeli bir davranış şeklidir. Tüm verilerinizi dökersiniz ortaya yanlışta olsa hesaba başlarsınız. Bizlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Anladim abi.ama sizin tablodan zorluk cekdim cikarmaya.6 kv un besleme kablosu,yani girisi ,tabloda gosteriyormu hangisi olmali.

Trafo besleme Xlpe kablo kesiti için kısadevre, gerekirse gerilim düşümü hesapları yapılır. Enerji müsaadesi ve proje onayı için bunları yapmanız gerekir.

Hic trafo anlayisim yok da.ona gore soyledim.sadece pano ve motorlarla calisdigim icin,trafo bilgim cok az

Zamanım ve bilgim el verdiği ölçüde tabii ki.

Hepinize selamlarimi iletiyorum.lutfen yardim edermisiniz.
Santiyede yeni makina kurulmak uzere.kac tane ve kac kw lik motorlar olacagini soylersem lutfen kablo ve transformator seciminde yardim edermisiniz? Transformatorun girisi toprakda gelecek

Türkiye'demisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…