KillerZ Üye Katılım 27 Ağu 2019 Mesajlar 23 Puanları 1 Yaş 49 24 Eki 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Trifaze çıkışlı bir inverter var elimde . Bunun ile evimde ki cihazları çalıştırabilir miyim ? Standart 220V cihazlarımı inverterin nötr ve faz çıkışlarına bağlayabilir miyim ?
Merhaba arkadaşlar. Trifaze çıkışlı bir inverter var elimde . Bunun ile evimde ki cihazları çalıştırabilir miyim ? Standart 220V cihazlarımı inverterin nötr ve faz çıkışlarına bağlayabilir miyim ?
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 6,298 Puanları 3,507 Yaş 77 Konum İZMİR 24 Eki 2021 #2 Nötrü müşterek kullanarak, dagıtım yapabilirsiniz. Mümkün oldugunca dengeli yüklemeye dikkat edin.
Konu Sah KS KillerZ Üye Katılım 27 Ağu 2019 Mesajlar 23 Puanları 1 Yaş 49 24 Eki 2021 #3 zeybek' Alıntı: Nötrü müşterek kullanarak, dagıtım yapabilirsiniz. Mümkün oldugunca dengeli yüklemeye dikkat edin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler üstadım
zeybek' Alıntı: Nötrü müşterek kullanarak, dagıtım yapabilirsiniz. Mümkün oldugunca dengeli yüklemeye dikkat edin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler üstadım