Muhammet_37
Üye
Merhaba, evet mosfet arızalıymış. Elimde uyumlu olabilecek iki tane mosfet var, onlar da gds ve n kanallı mosfetler. Nce8290 ve ırf640n mosfetlerden hangisi daha uyumlu olur. Bir de yanmış dirençlerin değerlerine nasıl ulaşabilirim? Kartın datasheetini bulamadımBu mosfet oluyor. Hiç calismiyorsa bakılacak ilk elemanlardandir.
Şebeke giriş noktasından itibaren trafoya doğru bir tarama yapılmalı.
Karşılığı olan bir mosfet takılmalı. Voltaj ve amper değerleri aynı/yakın olmalı.Merhaba, evet mosfet arızalıymış. Elimde uyumlu olabilecek iki tane mosfet var, onlar da gds ve n kanallı mosfetler. Nce8290 ve ırf640n mosfetlerden hangisi daha uyumlu olur. Bir de yanmış dirençlerin değerlerine nasıl ulaşabilirim? Kartın datasheetini bulamadım
Yanmış dirençlerin değerlerini nasıl bulabilirim peki, ürünün datasheeti de yokKarşılığı olan bir mosfet takılmalı. Voltaj ve amper değerleri aynı/yakın olmalı.
Yanmış dirençlerin değerlerini nasıl bulabilirim peki, ürünün datasheeti de yok
Görsellerden arattırdım benzeri çıkmıyor, kontrol entegresi kırmızı ile işaretlediğim mi oluyor? Üzerinde 14j451 yazıyorYanmış:dirençleri iki şekilde bulabilirsiniz.
Ya google görsellerde bu cihazı arayıp görsellerden değeri üzerinde yazıyor ise
Diğeride elinde olan bir arkadaşımız içini açıp ölçerek.
Başka türlü zor.
Üzerinde bir kontrol entegresi var ise onun datasheetinden yada uygulama notlarından hesaplanabilir.
Üzerinde hangi kontrolcü var? Görebildiğim kadarıyla 6 bacaklı U1.
Kontrol entegresinin daha net görselini paylaştım. Onunla yanan dirençlerin değerleri nasıl hesaplanır? İki direncin değeri okunmuyor, bu iki direnç parelel bağlı, muhtemelen aynı değere sahip dirençlerYanmış:dirençleri iki şekilde bulabilirsiniz.
Ya google görsellerde bu cihazı arayıp görsellerden değeri üzerinde yazıyor ise
Diğeride elinde olan bir arkadaşımız içini açıp ölçerek.
Başka türlü zor.
Üzerinde bir kontrol entegresi var ise onun datasheetinden yada uygulama notlarından hesaplanabilir.
Üzerinde hangi kontrolcü var? Görebildiğim kadarıyla 6 bacaklı U1.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?