Tum sigortalar kapaliyken kacak akim neden atar

15 dk bekledim sonra tekrar kaldirdim yaklasik 2 dk sonra tekrar atti ne yapmam gerekir ?

bütün fişleri çekin eğer led aydınlatma varsa ilk önce onları açın bekleyin bir süre sonra tek tek fişleri takıp bekleyin hangi cihazı takınca atacak bakın aslında doğru yöntem sigorta panosundan tek tek nötr toprak arasını ölçmek kolay gelsin

Merhabalar kacak akim rölem sürekli atiyor sabah dan beri, sorunun nerede oldugunu gormek icin butun sigortalari indirdim hepsi inik olmasina rağmen atiyor sebebi ne olabilir? Her hangi bi şohben kombi vs yok is yeri 2 yildan fazladir aktif kullanımda ilkdefa boyle yapti

İşinde uzman elektrikçi bulmanız .
Bulmak istemiyorsanız .
Forumda araştırma yapmanız .

Sonuç :
Çok yazıldı çizildi yerinde çözüm aranması .

Sağlıcakla kalın .

Kaçak akım grubundan sonraki tüm otomatları indirip kaçak akıma bağlı tüm nötrleri çıkartın, sırası ile nötr barasına bağladığınızda sıkıntılı olan linye hattı (linye hattınızda enerji olmayacak) kaçak akımı attıracaktır. Bu işlerle deneyiminiz yoksa uğraşmayınız. Nötr toprak-teması yada nötr kopukluğunuz var. Düşük bir ihtimal rölenizde de arıza olabilir.

Merhabalar kacak akim rölem sürekli atiyor sabah dan beri, sorunun nerede oldugunu gormek icin butun sigortalari indirdim hepsi inik olmasina rağmen atiyor sebebi ne olabilir? Her hangi bi şohben kombi vs yok is yeri 2 yildan fazladir aktif kullanımda ilkdefa boyle yapti
böyle giderse sanırım aç kalacağız şaka bir yana elektrik riskli bir durum işinin ehli birini bulun kaş yaparken göz çıkarmayın

Forum istatistikleri

Konular
130,636
Kullanıcılar
454,196
Son üye
h.habib

Yeni konular

Geri