sedat_demir
Üye
Arkadasim 3-5 milyona satiliyor meraga gerek yok al kullan eger elinde 2 adet seri port konnektorun varsasedat_demir ' Alıntı:ben goldmaster a yazılımı yüklemek için kulanılan kablonunun bağlanıs şeklini merak ediyorum hangi uç hangisiyle nasıl bağlanıo?
etuzuner ' Alıntı:Merhaba değerli üyelerimiz,
Ben bu iş için çok uğraştım. Verilen frekans değerini, sembol oranını vs. gibi özellikleri kaç defa tekrar tekrar yapmama rağmen bir türlü olmamıştı. Sonradan reset atmak istedim ama fabrika çıkışı olabilecek bütün şifreleri denedim olmadı. İnternette gezinirken bir sitede fabrika çıkışı şifrenin "8503" olduğunu öğrendim. Receiver a reset attım. Denilenlerin hepsini yaptım. Şu an gayet net ve problemsiz bir şekilde görüntü alabiliyorum. Hatta daha önceden bulamadığım kanalları da buldum. Demem o ki, her yolu deneyip de hala bir çözüm bulamadıysanız, reset atın oluyor..
Saygılarımı sunar, iyi çalışmalar dilerim..
( Bir de bu işlem için komşumuz olan satıcıya nasıl yapabilirim diye sordum. Adam "Sen yapamazsın, bana getir." dedi. Böyle basit bir işlem için 20 ytl alıyorlarmış. İnsanoğlu artık "AKBABA" olmuş.. )
yener74 ' Alıntı:yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.Konu fazla uzatılmadan kanalları bulmada sorun yaşayan arkadaşlar var ise onlara yardımcı olalım.
Geçen gün abimin dükkanında arçelik marka bir cihazın "mavi karadeniz" kanalını "inatla" bulamadığına ve müşterinin de "inatla" mavi karadeniz" kanalını istediğine şahit oldum
Bazı cihazlar bazı kanalları bulamamakta inat ediyorlar.Eğer böyle sorunları paylaşırsak forumdaki arkadaşlara daha fazla yardımcı olabileceğimiz kanaatindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?