Esselamu aleykum arkadaşlar.
Başlıktanda anlaşılacağı gibi. Ekranı kırık tv den başka herhangi bir görüntü kaynağına tv nin göüntüsünü aktarabilirmiyiz. Çok araştırdım fakat yapılanı görmedim.
Hayır benim yapmak istediğim tv den tablete veya tv den pc ye veya tv den tv ye. Tv lerdr hdmi çıkışı bulunmuyor. Lcd te görüntü aktaran karttan dönüştürücü vs. ile hdmi çıkışı alınabilir mi acaba?
skart aracılığıyla ana tvnin yayın görüntüsünü başka bir tvye aktarabilirsiniz fakat diğer tvnin ekranında sadece ana tvnin yayın kaynağındaki görüntüyü izleyebilirsiniz. Ana tvnin menüsünü/osdsini göremezsiniz.
Lcd tv lerde harici cikis veren bir model hic gormedim. Yani bunu yapmak mumkun gorunmuyor. Tv yanindaki portlar hepsi giris. Bir tek ses sistemi baglamak icin kulaklik yada optik cikis bulunur.
skart aracılığıyla ana tvnin yayın görüntüsünü başka bir tvye aktarabilirsiniz fakat diğer tvnin ekranında sadece ana tvnin yayın kaynağındaki görüntüyü izleyebilirsiniz. Ana tvnin menüsünü/osdsini göremezsiniz.
Lcd tv lerde harici cikis veren bir model hic gormedim. Yani bunu yapmak mumkun gorunmuyor. Tv yanindaki portlar hepsi giris. Bir tek ses sistemi baglamak icin kulaklik yada optik cikis bulunur.
Serkan merhaba. Evet çıkış yok ama ekrana görüntü veren kartta film şerit kablo var oradan çıkış alınabilirse olur diye düşünüyorum. Tabi film şert kablonun protokolleri, sinyalleri, pin sayısı, dataları,voltjları bilmek gerekiyor sanırım.
sorunu anladığım kadarıyla cevap vereyim Lcd tv nin arkasındaki scart soketine kablosuz scart soketi takarsanız olur. yalnız dikkat etmeniz gereken bu scart soketinin üzerinde IN/OUT yazan küçük bir seçici anahtar olmasına dikkat edin. bu aparat üzerinden OUT konumuna getirirseniz çıkış alabilirsiniz.