Tv ekranı gidip geliyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koc006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Inverter kartlı tipse klasik kompresörun çektiği qkimdan daha az akım çeker zaten o kartın amacı verim ve tasarruf ettirmek. Evde elinizin altında UPS varsa onun çıkışından tvyi besleyip neticeyi gorenllun sonr bize dönüş yapın. Geçmiş mesajlarımızda link vermiştik Sn. @arkaplan ustam da bahsetti, TV besleme kablosuna veya prize varistor takarak cozulmis örnek mevcut bulup tatbik edebilirsiniz bir ihtimal kaliteli akım koruma (surge protecter) denilen prizi kullanarak (ki bunların içinde de mevcut) çözüm çare olabilir.

Tv de android tv box bağlı. Hdmi ile . Android box u kapatıp tvnin kendi içindeki Netflix uygulamasını açtığımda ekranda görüntü gitmesi olmadı. Ayrıca az önce cihazın bağlı olduğu boş prizde multi ile voltaj ölçtüm. 217v şebeke voltajı dolapda çalışır haldeydi. Yalnız. Prizin içerisinde ölçüm yaparken propları oynattığımda ekranda yine git gel görüntü gitmesi yaşadım. Anlık olarak.

Bu linkleri göndermişsiniz teşekkür ederim ama sorun tam olarak bundan ibaret değil gibi. Probu prizde oynatırken de ekran gitti geldi diyorum. Buzdolabı ile alakalı bir durum değil diye düşünüyorum
Gevşeklik zayıf temas belirtisi, gerisi elinizde :);)

Forum istatistikleri

Konular
133,429
Kullanıcılar
459,432
Son üye
fhakereN

Yeni konular

Geri