TV ve uyduyu tek kumandalı hale getirmek?

TV'yi ve uyduyu kapatmak için; sn. by lent'in bahsedebildiği gibi tv'nin ve uydu alıcının uzaktan kapatılması için özel olarak kodlamayla hiç uğraşmadım, yakından kumanda etmek amaçlı hem tv hem mini HD uydu alıcısını, üçlü uzatmaya bağlı bir anahtarla çok yakınından açıp kapatıyor, açıldığında ise sadece next uydu alıcısı ile uydu kanalların değişimini, ses kumandasını, usb flash bellekli çok özel işlemleri uzaktan kumandayla sağlamış oluyorum. Aslında bağladığım cihaz 18.5 " 'lik pc monitörüdür, ses için HDMI>vga adaptörü ses ve vga çıkışı için kullanılıyor. Görüntüyü çok daha büyük olarak harici bir Lcd ekranda seyretmek istediğimde mini uydu alıcısından HDMI>vga adaptörünü çıkarıp 32" lcd tv'nin HDMI kablosundan gelen ucunu bu mini uydu alıcısının HDMI girişine takıyorum o sırada. (Odadaki seyir mesafesi açısından en fazla 37 akran crt veya 18.5 " lcd'yi sürekli izlerken göz sağlığı açısından devamlı olarak izlemeye çok daha uygundur çünkü.) Next mini uydu alıcısı oldukça kullanışlı bir üründür, özellikle kumandasındaki tv ve uyduyu ayrı açma-kapama tuşuyla, usb flash bellekli okuma-kayıt etme ve oynatma özellikli özel desteğiyle) Kolay gelsin.

akilli kumandalar receiver ve tv yı sorunsuz kumanda edebılıyorlar daha fazlasını ısterım dersenız vestel venus cep telefonu alın yuzlerce tv ve receıvere kumanda edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…