ultrasonic sensor

israfil

Üye
Katılım
28 Eyl 2010
Mesajlar
68
Puanları
1
merhabalar uzun mesafeli bir ultrasonic sensor ariyorum ornegin en az 20 m re
 
mrb plcsempatizani verdigin linkten daha once bakmistim fakat benim aradigim ultrasonic sensor dis ortami algilayan en az 20-30 metre de algilayan bir sensor ariyorum. verdigin linlerde 40 m ye kadar olanlar level olanlardir. bu konuda yardimlarinizi bekliyorum

merhaba gonderdigin link e goz attim fakat aradigim sensor seviye ultrasonic olani degil. aradigim dis ortami en az 20-30 m re algilayacak sekilde ariyorum. bu konudan bilgin veya benim bulabilecegim bir yer olur mu yardimlarinizi bekliyorum **plcsempatizani**
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhabalar ultrasonic sensor ariyorum. dis ortami enaz 20-30 metre agilayabilen bir sekilde ariyorum. gonderdigin linke goz attim fakat o sensorler ic ortamla ilgili olup hemde level olanlardir . dis rtami bu olculerde algilayabilen bir sensor bulabilirmiyiz ve level sensorler mesfe olcumu icin uygun olabilirmi?
 
sayın israfil dış ortamda 20 ila 30 m arası algılama yapabilecek bir ultrasonik sensöz varmıdır şuan için bilmiyorum daha önce hiç rastlamadım böyle bir ürüne ama bi link vereyim belki yardımı olur:
Megateknik

bura balluff sensör satıcısı balluff markası sensörde öncü bir markadır firmanın iletişim bilgileri verdiğim linkte mevcut firmayla bi kontak kurarsan yardımcı olurlar sanırım.
 
merhaba sayin murat27 bu utrasonic level sensorler mesafe ocumunu yapabilirler mi
 
Sayın israfil

Açtığınız konudan yazmaya devam edin her mesajınız için yeni bir konu açmanıza gerek yok. Sürekli yeni konu açarak forumu kirletmeye devam etmeniz halinde ceza alacaksınız.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,951
Mesajlar
922,017
Kullanıcılar
451,140
Son üye
03hsyn

Yeni konular

Geri
Üst