BostonBun
Üye
Merhaba , elimde uzun suredir kullanmadigim PowerComm 600Va bir UPS var, yaklasik bir haftadir bulundugumuz bolgede Elektrik kesinti ve dalgalanmasi yasadigimiz icin bir UPS ihtiyaci dogdu, bizim emektar UPS e yeni 12V 7AMp. T.tec bir kuru aku alip taktim ve 12 saat sebekeye bagli sarj ettim , aku daha 6 ay once uretilmis yani taze yaklasik 40TL gibi bir fiyata aldim , az once bir kesinti oldu cihaza bagli olan TV ve PS4 Pro ve STB bulunmakta PS4 kapali idi sadece TV acikti elktrik gidince TV kapanip acildi STB calismaya devam etti.
Esasinda TV nin ki yaklasik 100W gibi bir guc cekiyor kesintisiz calismaya devam etmesi gerekmiyor mu? Daha once kasali PC me bagli iken UPS kesintisiz calistirmaya devam ederdi. Bu durum TV nin guc kaynaginin kucuk olmasi ile mi alakali yoksa UPS in devreye girme suresi biraz uzun mu kaliyor. Asil korkum TV ve PS4 un bu kesintilerden etkilenmesi.
Edit: Yeni bir kesinti oldu bu sefer PS4te kesintiden etkilendi.. Cihaz tam yukte yaklasik 250watt gibi bir guc tuketmekte bu arada.
Esasinda TV nin ki yaklasik 100W gibi bir guc cekiyor kesintisiz calismaya devam etmesi gerekmiyor mu? Daha once kasali PC me bagli iken UPS kesintisiz calistirmaya devam ederdi. Bu durum TV nin guc kaynaginin kucuk olmasi ile mi alakali yoksa UPS in devreye girme suresi biraz uzun mu kaliyor. Asil korkum TV ve PS4 un bu kesintilerden etkilenmesi.
Edit: Yeni bir kesinti oldu bu sefer PS4te kesintiden etkilendi.. Cihaz tam yukte yaklasik 250watt gibi bir guc tuketmekte bu arada.