Mert Denizci
Üye
Topraklama yok upsyi sıfırlamayı söküp mü kullanmaya çalışayım?elektrikçiye baktırıp alacaktın ups'i topraksız bağlayıp dene...
sizin probleminiz tadilattan sonra başlamış anlaşılan burada tüm anlatılanlardan sonra akla gelen ilk ihtimal dairenize gelen nötr toprak karışımı nötr hattı topraklamayla karışmış olabilir. voltaja aldanmayın 220 yi görebilirsiniz. kak rolesi taktırın problem ortaya çıkacaktır. ups çözüm değil .Peki bu problem topraklama yapılınca düzelecek mi çünkü şöyle bir durum var. Bilgisayar 6 aydır böyle ben buraya taşınalı ve bilgisayarı alalı 2 yıl oldu son 6 aydır böyle bir problemim var bilgisayarla. 6 ay önce kullanırken de topraklama yoktu ama donmuyordu. Daireme sadece birkaç priz çekildi ve apartmanın ana hattındaki kablolar yenilenip çelik kafese alındı. Problemde böyle başladı
Evet bunu bende elektrikçiye söylemeye çalıştım. Elektrik hakkında çok bilgim olmasada burada yardım edenler ve araştırdığım kadarıyla kablo ve bağlantılara da bakılmalıydı ama adamı ikna edemedim şimdi sizin dediğiniz kak rolesi denen şeyi uygulatacağım umarım çözüm olur. Teşekkürler yardım için.sizin probleminiz tadilattan sonra başlamış anlaşılan burada tüm anlatılanlardan sonra akla gelen ilk ihtimal dairenize gelen nötr toprak karışımı nötr hattı topraklamayla karışmış olabilir. voltaja aldanmayın 220 yi görebilirsiniz. kak rolesi taktırın problem ortaya çıkacaktır. ups çözüm değil .
Eve döndüğümde yapıp durumu yazacağım. Topraklama için nereye bağlantı yapılmalı peki?evet öyle yap düzgün bir elektrikçi bulursan topraklama yaptırt...
doğal gaz borusuna sakın bağlama yangın çıkarsa suç sana kalır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?