Usart haberleşme çalışması

arci

Üye
Katılım
4 Ocak 2009
Mesajlar
187
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar bu çalışmamda bir istemci terminalden iletişim hattına bağlı olan tüm cihazlarla usar haberleşmesi ni kullanarak iletişim kurma denemesidir.

tüm birimler kendisine ait IP değerini dıp switch lerden alır ve iletişim de buna dayanarak soru cevap şeklinde olacak. Çalışma tamamen deneysel ve temele bağlıdır.

İyi çalışmalar ..
 
Merhaba
Amatör olarak üzerinde çalışmakta olduğum bir projenin diğer ayağı hazır olarak geldi teşekkürler.Ben daha ilk ayağı henüz bitiremedim.
 
yardımcı olabilirim bu aralar boşu projen nedir ?
 
Merhaba
PC kontrollu 14 röle(istenirse kablosuz ile kontrol da mümkün)
 
selam 16f876a lcd ekranlı ek kart ile 8 giriş ve çıkışı olan devre

devre nin ip numarasını değiştire bilmek için portb.0a gnd ye bağlı bir buton koyun her basışınızda ip sifirlanır ve pc programı ile yeni cihaz olarak görülerek sizden ip no ister 1-254 arası değer verin vide oda görülen cihaz no yazan kısıma çift tklarsan ayarlara girer burada cihaz sorgulama zaman ayarı yapabilirsiniz, yenni cihaz bulunduğunda listeye göre son kayıtlı ip numarasına göre isterseniz otomatik yaptıra bilirsiniz.

devrenin denme videosu kalite yüzünden özür dilerim

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…