ustalığın alası budur arkadaşlar , siz kaç iş veren gördünüz işci emniyeti ve güvenliği için para harcayan ? siz kaç iş veren gördünüz işin hakkını bilen ve işin hakkını veren ? hak ettiği emeği günü geldiğinde işcisine ödeyen ? siz kaç işveren gördünüz iyi iş çıkardığında işcisine helal olsun diyen ? siz kaç iş veren gördünüz, oğlum arızalıysa at gitsin değiştir sağlam olsun diyen ? siz kaç işveren gördünüz parça lazım dediğinizde burun kıvırmayan ? ben çok iş veren gördüm,17 yıllık ustaya 1100 liya ile işe başlama teklif eden, ben çok iş veren gören gördüm, maaşını asgariden gösterip pirimini düşüren, ben çok iş veren gördüm iş elbisesini işcisine çok gören , bu resme bakınca herkes resmin görünen kısmını görüyor marifet madalyonun öbür yüzünü görmektir, yukarda bahsettiğim iş veren için resimdeki işcilik harikulade ve olağan üstüdür.şalter kapağının yenisini takmakmı ? yoksa eldeki kıt imkanlarla şaltere kapak uydurmakmı. ben bu resmin hikayesini size anlatayım efendim. işci gider ve derki efendim şalter panomuz emniyetli değilbir kapak alalım. __ ne gerek var git atolyeye saçlardan bir kapak yap ! dağınık panonun hikayesine gelince, çıkma kablolar uygun fiyat olduğu için bunları yeniden kullanmayı vatan görevi adleden iş veren yine işi ben 50 liraya yaparım ağbi deyen inşaat ustasına işi ihale etmiştir. ve bu iş sonunda işciye afferin sana demiştir. işci herzaman haklıdır, işci çalışmayı bilir yeterki iş veren çalıştırmayı bilsin!!!!! kanuni son sözü söyledi bu böyle biline