mustafaK123
Üye
Arkadaşlar selamlar öncelikle, yeni eve taşındım uydu bağlantısını yaptığımda görüntü aldım fakat aynı odada başka bir prize bağladığımda olmadı. Farklı bir odada denedim yine görüntü alıyorum. Daha sonra panoyu açıp baktım sadece iki kablo birbirine bağlı, deneme yanılma yoluyla bulmaya çalıştım fakat hiçbirinde sinyal alamadım.
Fotoğrafta görünen dişi uç taktıklarım direkt çatıdan geliyor uydu bağlayıp sinyal aldım, fakat şunu sormak istiyorum evde toplamda 6 uydu prizi var. Boattaki Kablo sayısı da 6. (Bunlardan ikisi uydudan geliyor direkt uydu bağlayıp kontrol ettim) Tek tek denesem de Hangi kablonun benim aradığım kablo olduğunu bulamadım. Ne yapmam gerekir öneriniz var mı?
Fotoğrafta görünen dişi uç taktıklarım direkt çatıdan geliyor uydu bağlayıp sinyal aldım, fakat şunu sormak istiyorum evde toplamda 6 uydu prizi var. Boattaki Kablo sayısı da 6. (Bunlardan ikisi uydudan geliyor direkt uydu bağlayıp kontrol ettim) Tek tek denesem de Hangi kablonun benim aradığım kablo olduğunu bulamadım. Ne yapmam gerekir öneriniz var mı?
Ekli dosyalar
Son düzenleme: