uydu yayını için yardım

ugur1453

Üye
bir katta dört oda olcak küçük bir otel gibi düşünün.her odaya ta çatıdanmı kablo getırmelıyım yoksa her kata bır kablo gelıp splitterlamı dagıtmalıyım.merkezi sistem gibi düşünelim.

Her odadaki televizyonlar aynı anda izlenecekse çatıdan her oda için bir kablo inmeli. Çatıya koyacağınız multisiwiç çıkışlarına kabloları ayrı ayrı girmek gerekir. Ama her odada aynı anda izlenmeyecek, sadece bir tv. izlenecekse tek kablo inip, splitterle dağıtılabilir.

Her odadaki televizyonlar aynı anda izlenecekse çatıdan her oda için bir kablo inmeli. Çatıya koyacağınız multisiwiç çıkışlarına kabloları ayrı ayrı girmek gerekir. Ama her odada aynı anda izlenmeyecek, sadece bir tv. izlenecekse tek kablo inip, splitterle dağıtılabilir.

herkesın odası ayrı yani kata bır kablo gelip 4 odaya dagıtsam yayında düşme olurmu.

herkesın odası ayrı yani kata bır kablo gelip 4 odaya dagıtsam yayında düşme olurmu.

Dediğiniz şekilde olmaz. Bir verim alınamaz. Aynı zamanda recevierleri de bozabilirsiniz. LNB 4 ÇIKIŞLI OLANLAR VAR. Ondan alıp çanağa taktıktan sonra 4 adet kablo çıkışı var zaten. Her odaya bir tane göndermeniz lazım.Bu ekonomik olanı.

Sayın Öğretmen'im. Anladığım kadarıyla sadece 4 odadan ibaret değil. Her katta 4 oda bulunan bir kaç katlı bir bina. Dediğiniz gibi sadece 4 oda olsaydı 4 çıkışlı LNB ile bu iş olurdu. Ama oda sayısı daha fazla olduğu için oda sayısı kadar çıkışı olan multisiwiç kullanılmak zorunda.

Sayın Öğretmen'im. Anladığım kadarıyla sadece 4 odadan ibaret değil. Her katta 4 oda bulunan bir kaç katlı bir bina. Dediğiniz gibi sadece 4 oda olsaydı 4 çıkışlı LNB ile bu iş olurdu. Ama oda sayısı daha fazla olduğu için oda sayısı kadar çıkışı olan multisiwiç kullanılmak zorunda.

Hımmm. Merhabalar Sayın Şef'im. Bir kat anladım. Saygılarımı sunuyorum.

Forum istatistikleri

Konular
129,781
Kullanıcılar
452,556
Son üye
ENES..

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri