Uzaktan cihaz patlatma mümkünmü ?

3. Dünya savaşının silahları ! ,yavaş yavaş boy göstermeye başladı .Bu teknolojinin olduğu ! 5 ülkeden biriside bizmişiz ?
 
şaşıralım mı? bence hayır. malum devlet çok büyük oynadı bence. ve şimdilik kazanan o. korku yönetimi, artık iletişim durma noktasında. bir de madalyonun öteki yüzü var. ne kadar teknoloji o kadar erişim demek. erişimin ne kadarı yasal tartışılır. komplo teorisyenleri, ulaşım için eski model karbüratörlü eski bir araç alın ve garajınızda dursun diyor. ama bilmiyor ki kullanabileceği benzin altı ay bekledikten sonra özelliğini kaybedecek. (katkı maddeleri, yüksek oktan hikayesi) malum devlet şimdi, dünyada herkese bir şekilde göz dağı verdi. bakın dedi teknolojik olarak hepinizi döverim. doğru mu? bir çok şeye evet. nükleer bombadan daha tehlikeli olan emp var. elektrik/elektronik sistemi tamamen çöküyor. elektrikli hiç bir şey çalışmıyor. böyle bir dünya hayal edin. o zaman ne olacak? sizleri bilmem ama benim ardiyemde acil durum aletleri ve s*lahları var. (testere, nacak, sallama, ok ve yay, pilli radyo ama içinde pil yok, tüfenk + malzemeleri, havalı tüfek, magnezyum çubuk filan) iyi paranoya yapmışsın diyenlere söyleyeyim bazen deli olmak işe yarıyor. arka bahçemde ok talimi yaparken bana deli diyorlardı arkamdan.
evet bence büyük oynadı ve kazandı. şimdi diğer devletler düşünsün.
şimdi bir de aklıma deli sorular geliyor. rusya bu kadar ileri teknolojiye sahip iken neden ukraynaya böyle bir saldırı yapmıyor / yapamıyor? örnekleri çoğaltırım da siz tamamlayın. haaa bu arada çini de unutmayalım nerdeyse her şeye erişimi var, nede olsa elektronik onların işi.
 
Bu demektirki,elimizdeki telefon,evimizdeki tv,büromuzdaki bilgisayarlarımız,haberimiz olmadan bizi uçuracak.Bu gerçeği sindirip,sizin tedbirlerden,herkesin edinmesinde yarar var gibi.Süper zenginlerin,özel malikane yaptırmalarının ! sebebi şimdi daha iyi anlaşılyor.Ölüm,yine garibanın kaderi
 
İsrail için söylenen bir söz vardır.. Gücünün bir kısmı propagandadan gelir diye..Yani olduğundan büyük gösterir kendini.

Bu meselede buraya evrilmiş vaziyette. Üst seviye teknoloji barındırmayan, tamamen istihbarat ve planlama temelli bir operasyon medyada ve forumlarda über süper teknoloji gibi anlatılıp öyle algılanmaya başlamış ki buna bu forumda dahil.

Yahu nihayetinde bir cihaza patlayıcı yerleştirilip ya kodla yada ayrı bir tetikleme mekanizması ile patlatacaksınız. İnanın bu mekanizmayı kurmak bu forumdaki bazı insanlar için bile mesele değil. Sadece patlayıcı elde etmek problem olur (Bu arada dip not.Yukarıda bir yere bu patlayıcının RDX olabileceğini yazmıştım ama dış basında bunun PETN olduğu yazıyor) Ayrıca petn patlayıcısının pil ile yekpare olduğu..Yani yarı pil yarı patlayıcı gibi bir şey.Muhtemel dışarıdan bakan kimse bunun ne olduğunu anlamayacaktır.

Telsizler içinde durum bu. Yeter ki tedariğe sızın.

Ben teknolojik olarak yapılan operasyon diye Sovyetlerin Amerikan Büyükelçiliğini yıllarca herhangi bir enerji kaynağı olmayan dinleme cihazı ile 8 yıl dinlemesine derim.
 
o kadar da değil, yaptırdıkları malikanelerin çoğu akıllı sistemle donatılmış. lüksünden taviz vermiyorlar. kaçı bunun farkında? komşum avukat, lüksü zenginliği göstermeyi en son teknoloji sanıyor, artı değer olarak pilot olmasından başka bir sıkıntı yok. mangalı yakarken oturdum seyrettim, yelpaze yerine pilli mangal fanı kullandı. burada öyle malikaneneler var ki anlatamam. kötü tarafı elektrik olmadığında tuvalette hacet gideremiyorlar. sözde doğal beslenip, doğal yaşıyorlar. peki elektrik olmasa ve elektronikler çalışmazsa neler olacak?
ustam sen patlayıcı iste nelerin patlayabildiğini bir bilsen ama dediğin gibi tamamen algı yönetimi yapıyor.
 
"Dünya bir öküzün boynuzları üzerindedir" diyen çok eski dünya insanları eğer bu dönemde yaşasaydı mutlaka "dünya siber güçlerin boynuzlarındadır" diyeceklerdi, hiç kuşkusuz ki. Bu dünyayı sallayan boynuzlardan biri de biziz eğer elektronik bilimini sadece kötü amaçlarla kullanmayı da düşünürsek eğer.

Alfred Nobel dinamiti icat edip bulunca insanların daha çok kötü amaçlarla onu kullandığını gördüğünde Nobel ödülünü aldğına da mutlaka pişman olmuştur. İyi amaçlarla sadece dağlardaki maden rezervlerini patlatıp kolay kazı yapma işlevi yerine dinamit bazen kullanılıyor, örneğin İstanbul İstinye'deki taş ocaklarından taş kazma, sökme ve çıkarma tesisleri gibi.
 
üstada sormuşlar "zehir nedir diye?" cevap vermiş "her şeyin fazlası zehirdir." demiş. kullanım amacı önemlidir bile her şey. 1979 yılında torba yalıkavak yolu açılırken dinamitle kayalar patlatılırdı ve o kayalar biz deniz üzerindeyken üzerimize yağardı. güvercinlik yolu açılırken patlatılan kayalar denize döküldü 20 yıl balık tutamadık. çinliler barutu buldu ama onlardan önce kalelere açılan tünelleri domuz kullanarak patlatıyordu insan oğlu. yani her durumda kötücül gücü bir üretmiştir insan oğlu. burada yapılan uzun bir istihbarat ve organizasyon söz konusu. şimdi düşünelim;
batarya patlar mı? evet
batarya tehlikeli mi? evet
peki batarya uzaktan patlatılabilir mi? henüz değil çünkü gerekli modifikasyona sahip değil.
peki batarya bomba olarak kullanılabilir mi? evet ama gerekli modifikasyon yapıldıktan sonra
yardımcı malzeme olmadan patlayan batarya ciddi hiç bir zarar vermez. çünkü yeterince hızlı değil.
hızlı olan ne diye sormayın bana...
 
Adamlar,cart /curt gelir yaparım! yerine,şak / şuk geldim ve yaptım diyor.Geride,daha fazlasıda var diyor.Yaparım değil,yaptım reklamdır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…