Uzaktan cihaz patlatma mümkünmü ?

Evet Telsizler ....... el telsizleri.
2222.png
 
Son düzenleme:
3. Dünya savaşının silahları ! ,yavaş yavaş boy göstermeye başladı .Bu teknolojinin olduğu ! 5 ülkeden biriside bizmişiz ?
 
şaşıralım mı? bence hayır. malum devlet çok büyük oynadı bence. ve şimdilik kazanan o. korku yönetimi, artık iletişim durma noktasında. bir de madalyonun öteki yüzü var. ne kadar teknoloji o kadar erişim demek. erişimin ne kadarı yasal tartışılır. komplo teorisyenleri, ulaşım için eski model karbüratörlü eski bir araç alın ve garajınızda dursun diyor. ama bilmiyor ki kullanabileceği benzin altı ay bekledikten sonra özelliğini kaybedecek. (katkı maddeleri, yüksek oktan hikayesi) malum devlet şimdi, dünyada herkese bir şekilde göz dağı verdi. bakın dedi teknolojik olarak hepinizi döverim. doğru mu? bir çok şeye evet. nükleer bombadan daha tehlikeli olan emp var. elektrik/elektronik sistemi tamamen çöküyor. elektrikli hiç bir şey çalışmıyor. böyle bir dünya hayal edin. o zaman ne olacak? sizleri bilmem ama benim ardiyemde acil durum aletleri ve s*lahları var. (testere, nacak, sallama, ok ve yay, pilli radyo ama içinde pil yok, tüfenk + malzemeleri, havalı tüfek, magnezyum çubuk filan) iyi paranoya yapmışsın diyenlere söyleyeyim bazen deli olmak işe yarıyor. arka bahçemde ok talimi yaparken bana deli diyorlardı arkamdan.
evet bence büyük oynadı ve kazandı. şimdi diğer devletler düşünsün.
şimdi bir de aklıma deli sorular geliyor. rusya bu kadar ileri teknolojiye sahip iken neden ukraynaya böyle bir saldırı yapmıyor / yapamıyor? örnekleri çoğaltırım da siz tamamlayın. haaa bu arada çini de unutmayalım nerdeyse her şeye erişimi var, nede olsa elektronik onların işi.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,345
Mesajlar
925,577
Kullanıcılar
451,818
Son üye
kimyager

Yeni konular

Geri
Üst