böyle örgütlerde iletişim hakkına sahip olmak çok değerli ve önemli. adamlar o cihazlara takımlarından daha fazla özen gösteriyorlar. malum ülke daha önce cep telefonuna yerleştirilen bomba ile bir liderlerine suikast düzenledi ve başarılı oldu. son olarak dinlenme ve yer belirlemede akıllı telefonların çok büyük açığı var. adamlar çağrı cihazına yönelince bunu gören malum devlet bu tuzağı hazırladı. telsizleri de mecburiyetten patlattı. çünkü çağrı cihazlarında ve telsizlerde yer belirleme gsm e göre daha zor ve uzun zaman aralığı gerektiriyor. kuşku ve korku dağları bekler, adamlar telsizlerden de şüpheleneceği için telsizleri de patlattılar. tabii ki burada artılar ve eksiler ortaya çıktı. şimdi malum devlet nerdeyse tüm kullanıcıların kimliğine ulaştı. ama artık örgüt iletişiminde teknoloji kullanımı da değişecek. bakalım zaman neler gösterecek. güvercinle haberleşmeye dönerlerse şaşırmamak lazım. bu arada arıza yapmış olsa bile arada bir veya iki tanesi, tamirci ne kadar akıllı ve bilgili ki?kaç tane tamirci çabuk boşalan bir bataryayı açıp ta içine bakar ki? sadece taze batarya kolay para yapar. kural hiç bir yerde değişmez. tamir olayı artık bitti. sadece değiştirmek var. zaten imalat yapanlarda tamir yapılsın istemiyor. belki bir iki kişi yırtmıştır.Yahu bu makineler hiç mi arıza yapmamış da biri açıp bakmamış? Allah allahh çok tahuf
Patlayıcı madde bataryanın içine konulmuş veya cihazın bir bileşeni imiş gibi kamufle edilmiş olabilir.Yahu bu makineler hiç mi arıza yapmamış da biri açıp bakmamış? Allah allahh çok tahuf
Yahu bu makineler hiç mi arıza yapmamış da biri açıp bakmamış? Allah allahh çok tahuf
paranoyak olmak iyidir, toprağı bol olsun, eski patronum beni eve çağırırdı, kapıda 357 magnum la karşılardı. hava mı atıyordu, düşmanı mı vardı bilmiyorum.Taşıdğımız telefonlarada bomba yerleştirildi ise Bomba arayan köpeklerden bulmak lazım.
tabii ki gözlemleyecek, oto teyp ??? güneş enerji sistemleri??? önceden bunlara modifiye yapılmadıysa, tabii ki patlayanlar; ben yarım akıllıyım. en saf benim. arkadaşlar adamlar derslerini çok güzel çalışmışlar, algı yönetimi yapıyorlar. ve çok güzel film çeviriyorlar.@paskomya usta haberlerdeki görüntülerde patlayan akıllı telefonlar, modemler, şarj cihazları, aküler, oto teypler ve güneş enerji sistemlerini de paylaştılar. Bu olaylar yaşanırken bölgede İHA gözlemlenmiş.
Tam anlatamamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?