Ar-kur-Tek
Profesyonel Üye
Çinliler yine ne yapmış, arada ne kullanıyorlar? Cep ile iletişimi nasıl sağlamışlar?
Üstadım
Benim hiç bir ticari kaygım yok bu gibi projelerde. Öncelikle kaçınmamı tavsiye ettiğiniz yap bozlarla fazlasıyla uğraşırım, çünkü az saplantılı biriyim. Daha denenmeden yaptıklarımı defalaca değiştirebilirim. Daha iyisi olsun diye. Bu proje ise kaptan cousteau belgesellerini izlediğimden beri var kafamda. Her gün okuduklarımla bir sürü şey değişiyor.
Ana amaç ise biraz megalomanca belki ama, iş bitince karşısına geçip, afedersiniz: "becerdim ulan, ben yaptım, çalıştı, oldu" tatmini.
Şu an çok daha realist bir konuyla, bir CNC routerla uğraşıyorum. Mekanik kısmını hallettim. Eletrik Elektronik kısmının da büyük çoğunluğunu hallettim. Tek motion card ile spindle sürücüsü arasındaki bağlantı kaldı. Onu da bu forumda konu olarak açtım. Sağolsun bir arkadaş yanıtladı ama anlamaığım bir şey kaldı. Onu da cevaplayacağını umuyorum.
Router'ı devreye sokunca yukarıda bahsettiğim tatmini bir kez daha yaşayacağım.
TeşekkürlerSatışı Türkiye'de varmış ve, Az önce bana reklam mail i geldi. Ürün indirimdeymiş. Baktım ve fiyat gördüklerimin En düşüğü.
https://ty.gl/busbjak
Satışı Türkiye'de varmış ve, Az önce bana reklam mail i geldi. Ürün indirimdeymiş. Baktım ve fiyat gördüklerimin En düşüğü.
https://ty.gl/busbjak
Güzel yakalamışsınız hocam. Yurtdışı fiyatı ne ve Türkiye'ye geldiğinde, vergi durumları ne olur acaba?En düşüğü bu olsa gerek:
gladius mini
Gerçi ben şartlar uygunsa yurt dışından getirtmekten yanayım.İki katı fiyat farkı var.
Güzel yakalamışsınız hocam. Yurtdışı fiyatı ne ve Türkiye'ye geldiğinde, vergi durumları ne olur acaba?
Ama yine de yurtdışı çıkışı ucuzdur ve yurtdışından almak daha avantajlı gibime geliyor.
Haziran sonu (normalleşmenin durumuna göre) yurtdışına (biri avrupa biri yakın asya) çıkma ihtimalim yüksek.@LUTFiBEY
Kastım yurt dışından alışveriş değil.Oradan getirtmek.Yanı Yurt dışında olan biri alacak ve Türkiye'ye getirecek /gönderecek.Yoksa dediğiniz gibi astarı yüzünü geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?