Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Amatörde Hakem olduğum için titreşimli bayrak alamıyorum pahalı. Bayrağa 1 tuş veya 2 tuş koyup orta hakemin kolundaki banda o devreyi takıp, ben bastığımda tuşa titreşim yaratıp onu uyarmak istiyorum beni görmesi için. Mesafe en az 70 metre falan olmalı algılayabilmesi için. Nasıl yapabilirim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden
kablosuz kapı zilleri varya hocam onları bi incele istersen. Açık alanda 70m çeker belki. green life diye bir marka var. Ürün tek tuşlu ama iyi bir elektronikçi tanıdığın varsa 4 tuşa kadar çıkarabilir.
Olur hocamda ben tuşu bayrağa takıcam yani vericiyi. Alıcıyı ise hakem koluna takıcak. tuşa bastığımda titreşim yaratıp hakemi uyarmak isticem. bunu 2 yan hakemde kullanıcak farklı yerlerden. Dediklerinizi alıp nasıl düzenleyebilirim arkadaşlar
kablosuz kapı zilleri varya hocam onları bi incele istersen. Açık alanda 70m çeker belki. green life diye bir marka var. Ürün tek tuşlu ama iyi bir elektronikçi tanıdığın varsa 4 tuşa kadar çıkarabilir.
Hoparlör yeterli olmayabilir şöyleki, melodilerin uzunlukları farklı ve çok melodi olur bunlarda. Entegre sinyali alır, bir anlık bir sinyali çıkışına verir. Bu çıkışda genelde melodi kartına olur. ve artık melodi bitene kadar meledi çalar. Kısacası gerekli sinyali alıcı entegrenin melodi entegresine giden ucuna yani birinci çıkışından almak gerekir ve bir transistör veya röle ile titreşim cihazınıza bağlamak gerekir.
Hoparlör yeterli olmayabilir şöyleki, melodilerin uzunlukları farklı ve çok melodi olur bunlarda. Entegre sinyali alır, bir anlık bir sinyali çıkışına verir. Bu çıkışda genelde melodi kartına olur. ve artık melodi bitene kadar meledi çalar. Kısacası gerekli sinyali alıcı entegrenin melodi entegresine giden ucuna yani birinci çıkışından almak gerekir ve bir transistör veya röle ile titreşim cihazınıza bağlamak gerekir.