vacon key pad sorunu

silent59

Katılımcı Üye
Katılım
10 Ağu 2007
Mesajlar
519
Puanları
56
arkadaşlar işletmemizde bulunan makinalardaki vacon cx ve nxs serisi invertörlerin key padları bir süre sonra hepsi bozuldu nxl serisi invertörlerde bu sorun yok bu sizlerde böyle bir sorun yaşadınızmı veya nasıl bir çözüm bulabiliriz bunların tamiri mümkünmü bilgi ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlar olursa sevinirim..
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
NXS serilerinde 2002 yılı üretimi panellerde bir sorun varmış. Vacon'un şimdiki distribütörü bu panelleri ücretsiz değiştirmişti
 
vacon nx serilerinde tüm işletmelerde aynı sorun var. ben tamirciyim arızayı buldum ama onarılmıyor. ekranla pcb arasındaki iletken pcb tarafında yapışık olduğu yerden ayrılıyor ama çaresi yok. bastırınca geliyor bırakınca gidiyor. aynı seriler için üretilmiş 7 segmentli displeyler kullanılarak üretilmiş keypad lar mevcut bir tane alacaksın heryerde onu kullanacaksın.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,826
Mesajlar
920,799
Kullanıcılar
450,915
Son üye
snapthreads

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst