Sensor System VESTEL FUZZ WMF 6100 C çamaşır makinamın kapağını açmak için düğmeye bastığımda sigortaları attırıyordu.Kaçak olduğunu gördüm ve makina topraklama kablosunu devre dışı bıraktım.Bir süre çalışmaya devam etti fakat sürekli su almaya başladı.(Hata kodu E3).Kapı kilidine baktığımda bobin ve swiçin sağlam olduğunu kontrol ettim.Daha sonra ventil bağlantı yerlerini değiştim,bir süre normal çalıştı sonra tekrar aynı sorun devam etti.Su seviye rölesi ve ventillerde problem gözükmüyor.(Belki vardır)Makinaya elektrik verdiğimde çalışırken elektrik kaçağı oluyor,ters taktığımda çalışmadan kaçak olduğu gözüküyor.Su almaya devam ederken bir süre sonra ben musluktan suyu kesip tekrar açtığımda suyu almıyor.(Ventil kapatıyor)Pamuklu ve sentetik proğramda ilk çalışırken su alıyor ama bir süre sonra E3 hatası veriyor.Suyu musluktan ben kapatmak zorunda kalıyorum.Musluğu açtığımda ventil suyu kesmiş oluyor ve boşaltıp tekrar çalıştırıyorum.Belli bir miktar su aldığında elle muslukla suyu kapatıyorum.Musluğu açtığımda su kesilmiş oluyor.Yünlü,hassas,hızlı ve Eko prog.larda ise su bile almıyor.Alsa bile kesmiyor.Su direk boşaltma hortumundan dışarı veriliyor.Durulama ve sıkmada bile suyu kesmiyor.Yıkama bittikten sonra bile bazen suyu kesmiyor.Bazende Kazan su dolduktan sonra deterjan kutusundan dışarı veriyor.Servis ise makinaya gelip bakması durumunda tamir etmese bile para istiyor.Sorunuma nasıl yardımcı olabilirsiniz?Tşk.