Arkadaşım sen hala neyin derdindesin cihaz 1 aydır
aynı devirde tık demeden çalışıyor..sen hala konuşuyosun
Klimadan anlamıyosun derken;
kondansatör daimi de olsa sonuçta fana ilk hareketi vermeye yarar.
Bunu bilmek için klimacı olmaya gerek yok sanırım öyle değil mi
sayın mavibere bana hangi servisi ürün sattığını söylermisiniz hiç servis takıpta işçilik almayacağı ürünü satarmı lütfen adres verin
sayın ustam hala çok bılmıslık yapıyosunuz sız hayatınızda ılk defa bu ısı yapıcaksınız bızler yıllardır yapıyoruz yol gosterıyoruz ama sız anlamamakta kararlısınız .................
kılımanın modelını alıyorsunuz servıse gıdıyorsunuz ıstedıgınız parcayı alıyorsunuz takıyorsunuz bunun daha net ve acıklana bılır bır yolu varmı sorarım sıze dedıgımden anlamadıgınız yer neresı ................
servısler musterı nın ıstegı dogrultusunda parca satma zorunlulugu vardır açık vede net..............
çok pahalı veya nadır durumlar harıcınde servısten o kılımanın butun parcalarını sız ıstersenız satmak zorundadır kaldıkı sattıgı parcadan ısçılık almaz bu kadar basıt vede net soyluyorum..............
istersen soyle yardımcı olıım sana parcayı servısten alıp ben yollım ne dersın ?
Önemli bir hatayı düzeltelim;
Yol verme kondansatörü ayrı daimi devre kondansatörü ayrıdır. Yol verme adı üzerinde sadece kalkışta devrededir. Daimi devre kondansatörü sürekli devrededir ana ve yardımcı sargıla arasında faz farkı yaratarak döndürme momenti oluşturur.
Önemli Not: Kondansatör gerilimi tatbik geriliminden fazla seçilirse kapasite kaybı oluşacağı unutulmamalı. 400V kondansatör 380V şebekede çalıştırılırsa %10 kayıp olur. 100kVAR'lık grup 90kVAr etki gösterir.
2.2.2. Daimî Devre Kondansatörüsen bısıler anla derdındeyım arkadasım bılmemek dııl ogrenmmek dıye guzel bı soz var ........
hem soruyosun hemde dert dıyosun .............
yav senın kılıman calıssa ne calısmasa ne bız burda yalan yanlıs yapılanseylerın dogrusunu anlatmaya calısıyoruz ama ben anlamam kapasıtem bu dıyosan bence sende uzatma ...........
benım dedıgımı burda herkes tekrarlıyo ama sen hala kendı bıldıgın den sasmıyosun ..............
yanlsı yaptıgın ısı sana anlatmaya calısıyoruz sen hala bıldıgın yolda ılerlıyosun ..........
çok ozurdılerım sana dogru yolu gostermeye calısarak burda sana vakıt ayırdıgım ıcın ..........
ben hatalıyım yazdıklarım ıçın ozurdılerım ne 5 ı ne 15 ı 100 takın arkadasım az gelır çalısır yıne ok tammm oldumu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?