DomatezliTantuni
Üye
Merhabalar ustalarım resimde görmüş olduğunuz klima kartı cam sigortası atmış vaziyette idi. Bulunduğum yerde nerde satılıyor bilmiyorum veya yok biliyorum normal elektrikçilere sormadım daha resimde göstermiş olduğum kablodan tel atsam olur mu?
Kaç tel bağlamam gerek( gerekli izolasyonu yapacağım bu arada)
attığım kablo içindeki bakır teller uygun mudur yoksa illa Sigorta mı almam gerek?
Bu arada neden sigorta attı bilmiyorum lakin müşteri klimayı prize bağlı kullanıyorlar genelde kumandadan kapatmadan direk fişi çekerek kapatıyorlarmış ondan diye düşündüm ama yine de kondansatörleri ve diğer elemanları ölçüp değerlerine ve sağlamlığına bakacağım bilgileriniz için teşekkür ederim.
(F5AL250) sigortanın modeli 5 amper 250 v sanırm
Kaç tel bağlamam gerek( gerekli izolasyonu yapacağım bu arada)
attığım kablo içindeki bakır teller uygun mudur yoksa illa Sigorta mı almam gerek?
Bu arada neden sigorta attı bilmiyorum lakin müşteri klimayı prize bağlı kullanıyorlar genelde kumandadan kapatmadan direk fişi çekerek kapatıyorlarmış ondan diye düşündüm ama yine de kondansatörleri ve diğer elemanları ölçüp değerlerine ve sağlamlığına bakacağım bilgileriniz için teşekkür ederim.
(F5AL250) sigortanın modeli 5 amper 250 v sanırm