Vestel laptop

roksyyyyy

Üye
Katılım
21 Ocak 2008
Mesajlar
263
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar vestel in lapropları hakkında bilgisi olan var mı?Acaba performans olarak nasıl bir sorun çıkarıyor mu?Beni bu konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim.
Saygılarımla...
 
Arkdaşlar hiç bir fikri olan yok mu?Ben kararsız kaldım lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var
 
Sayın roksyyyy,

Performans yapılandırmanıza bağlı. Bu notebook u ne için kullanacağınıza bağlı. Ayrıca notebook içerisinde kullanılan herbir bileşenin markası önemli. Sırf ucuz bir ürün alayım derken bu seferde bazı özelliklerden fedakârlık yapacaksınız. Bilgisayarla birlikte gelen OS ( Örneğin; Microsoft Vista Starter ile Microsoft Vista Home Premium veya Home Basic arasında farklar mevcut ) önemli, düşük özellikleri olan bir OS ile fiyata tabii yansıyacaktır. Vestelin kampanya da olan bir ürünü vardı en son OS dışında ( Tabii buda ne için kullanacağınıza bağlı ) fiyat-performans açısından fena sayılmazdı şu an ismini hatırlayamıyorum. Garanti süresi ve tabiki kolaylıla erişebileceğiniz bir Servis ağıda önemli.

Bir örnek vermem gerekirse; Şayet bilgisayarda XP home versiyonu yüklü ise bu bilgisayar DC-Domain yapılarına dahil olamayacaktır. XP Pro ise DC-Domain yapılarına bir client OS olarak dahil olur. Tabiiki bu özellik fiyatına yansıyacaktır.
 
Ağır programlar kullanacağım.Auto cad ve bazı çizim programları...
 
İşletim sisteminiz eğer Vista olacaksa ve vista ile birlikte yoğun bir şekilde diyelim ki AutoCAD 2007, Ofis programları vs. kullanacaksanız RAM miktarı yüksek olmalıdır. Tavsiyem en az 4 GB RAM. İşlemcisi ise dual core olanlardan olabilir. Yine veri depolamak için kullanacağınız disk alanını yüksek tutarsanız, ileride " Low disk space " türünden mesajlarla karşılaşma olasılığınız azalır.
 
arkadasım gecen arkadasımın bılgısayarına format attım keske atmaz olaydım saatlerce driverlerini aradım ama yok (( zar zor buldum ama wiress driverını daha bulamadım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…