Vestel marka bulaşık makinesi su alıyor sonra boşaltarak arızaya geciyor sebebini bulamadım pompa sağlam
Aynı arızayla bir haftadır uğraşıyorum. Elektronik kart ve sayaç kartı değiştirdim. Taşma şamandırasını kontrol ettim. Sonuç hüsran oldu. Bugün arızanın sebebini buldum. Sebep olan şey rezistans üzerindeki siviç. Siviç ayakları şase yapmış, zımpara ile temizleyip taktım. Şu anda makine normal çalışıyor. Benim gibi çözüm arayanlar için üye oldum cevap yazayım dedim.Iyi günler vestel bulaşık makinesi suyu alıyor yıkamaya başlıyor 1 dk sonra falan suyu bosaltiyor arızaya geçiyor.Basla- Bekle isigi yanıp sönüyor. Ayriyeten kapağı acsamda boşaltma durmuyor ama normal çalışırken yaparsam duruyor.
Aynı arızayla bir haftadır uğraşıyorum. Elektronik kart ve sayaç kartı değiştirdim. Taşma şamandırasını kontrol ettim. Sonuç hüsran oldu. Bugün arızanın sebebini buldum. Sebep olan şey rezistans üzerindeki siviç. Siviç ayakları şase yapmış, zımpara ile temizleyip taktım. Şu anda makine normal çalışıyor. Benim gibi çözüm arayanlar için üye oldum cevap yazayım dedim.Vestel marka bulaşık makinesi su alıyor sonra boşaltarak arızaya geciyor sebebini bulamadım pompa sağlam
Kontrol kartı arızasına benziyorVestel hera 7007 bulaşık makinesi suyu fazla alıyor kesmiyor, sayacı degiştirdim olmadı ısıtma svici yeni, sonra pompa suyu atıyor başla beklet yanıp sönüyor.