Merhaba. Kötü olan bir senaryoya göre diğer sürücüler çalışırken bu toprak hattına topraklandıkları noktadan (Sürücüler toprak hattına topraklı çalışyorlarsa eğer) istenmeyen parazitik sinyalleri üretebilirler, bu sinyaller de panoda toprak-nötr sıfırlanmış, yani tam birleşik ise bu sinyal nötr hattından güç kablosuyla beraber direk alınıp makinenin diğer sürücüleri çalışırken startı bu yolla engellenebilir diye düşünüyorum.
Bir elektrikçi olduğunuza göre nötr-toprak sıfırlaması varsa panodan önce bunu kaldırıp toprak hattı veya işletme topraklaması panoya çekili değilse onu panoya çekmenizi ve vibrasyon makinesini nötr-toprak sıfırlaması olmadan ayrı nötr ve sağlıklı ayrı toprak hattıyla çalıştırmanızı öneririm. Bu kötü senaryoyla makinenin çalışması engelleniyorsa sıfırlama kaldırıldığında sürücüler çalışırken de vibrasyon makinesinin start alabilmesi gereklidir. Bunu bir denemeniz faydalı olur.
Not: Bu kötü senaryoyu daha ilk mesajınızda yazacaktım, ancak makine başında kablolardan sonraki düşebilecek/değişebilecek olan olası giriş voltajının 220 volt ac 'liğinden emin olduktan sonra bunu yazdım. Kolay gelsin.