musa217 Üye Katılım 28 Ara 2009 Mesajlar 222 Puanları 1 Konum Usa 12 Ağu 2024 #1 Mrb vincteki 2.2 kW schnaider bozuldu elimde ABB 3 kW acs355 var alternet makro ile ileri geri vs hepsi tamam yaptım ama köprü kalkarken bir kasinti oluyor nasıl ve hangi makro ile ayar yapmam gerek
Mrb vincteki 2.2 kW schnaider bozuldu elimde ABB 3 kW acs355 var alternet makro ile ileri geri vs hepsi tamam yaptım ama köprü kalkarken bir kasinti oluyor nasıl ve hangi makro ile ayar yapmam gerek
ENSAR KILIÇ Üye Katılım 24 Kas 2021 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 22 13 Ağu 2024 #2 Rampa ayarlarını değiştirin kalkış rampasını 2 3 saniye yaparak deneyin . Çalışma modunu sabit tork seçin.
Rampa ayarlarını değiştirin kalkış rampasını 2 3 saniye yaparak deneyin . Çalışma modunu sabit tork seçin.
Konu Sah musa217 Üye Katılım 28 Ara 2009 Mesajlar 222 Puanları 1 Konum Usa 18 Ağu 2024 #3 ENSAR KILIÇ' Alıntı: Rampa ayarlarını değiştirin kalkış rampasını 2 3 saniye yaparak deneyin . Çalışma modunu sabit tork seçin. Genişletmek için tıkla ... TESK dostum sorun çözüldü meknkci arkadaşlar firenin birini sokmuş digerinide gevsetmisler ama tam değil bu sebeptenmis Son düzenleme: 18 Ağu 2024
ENSAR KILIÇ' Alıntı: Rampa ayarlarını değiştirin kalkış rampasını 2 3 saniye yaparak deneyin . Çalışma modunu sabit tork seçin. Genişletmek için tıkla ... TESK dostum sorun çözüldü meknkci arkadaşlar firenin birini sokmuş digerinide gevsetmisler ama tam değil bu sebeptenmis