Voltaj kaynakli Gigabyte h270 start hatasi

Musa sen

Üye
Katılım
8 Tem 2018
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
41
Merhaba

Burada videosunu koyduğum bir sorunum var. Anakarta start verdiğimde açılmıyor hata veriyor. Servise gönderdim ve sorunsuz olduğu söylendi. Tuhaf olan serviste tıkır tıkır çalışıp evde çalışmaması. Anladığım kadarıyla evin elektrik tesisatı ile ilgili bir sorun var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirm.

Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ben voltal ile alakası olduğunu sanmıyorum ram de sıkıntı olabilir ram i söküp anakarta start verin ram i takıp tekrar start verin birde servisin doğru söylediği ne meçhul ram olmadan çalışınca aynı hatayı verecekmi merak ettim birde o şekilde anakartı çalıştırmanız sakıncalı kartın arkasındaki lehimler kasa metal kısmına temas ediyor olabilir
 
Denedim, yine aynı hata var. Zaten aynı parçalar ile vatan da test ettirdigimde de çalıştı.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,076
Mesajlar
923,054
Kullanıcılar
451,367
Son üye
HNL

Yeni konular

Geri
Üst