Elektrikciye goturdum sorunu bulamadi ustam belki baska elektrikciye goturmek lazjm burdanda bir sansimi denemek istedimOto elektrikçi görmeli.
Uzaktan yorum yapmak zor.
Sorun var ve usta bulamadı.Video
Elektrikciye goturdum sorunu bulamadi ustam belki baska elektrikciye goturmek lazjm burdanda bir sansimi denemek istedim
Besleme hatası gibiKablaj, sensör hatası , kısa devre, ECU hatası, yazılım hatası ,Soket problemi....
Bir ton ihtimal var. Buna buradan çözüm bulmak imkansız. İyi bir oto elektrikçi ölçüm yaparak bulacak arızayı.
Anladim ustam tesekkur ederimKablaj, sensör hatası , kısa devre, ECU hatası, yazılım hatası ,Soket problemi....
Bir ton ihtimal var. Buna buradan çözüm bulmak imkansız. İyi bir oto elektrikçi ölçüm yaparak bulacak arızayı.
Sagolasin ustamSorun var ve usta bulamadı.
Başka ustaya gösterin
Besleme hatası gibi
Düşük akü voltajı veya besleme de regülasyon veya kapasite sorunu gibi ..
Kontrol edilmeli.
Dogru soyluyosun ustam sagolasin . O sekilde denemedim ama aku degisti 1 hafta oncegüzel insan, bir yerde ya sensör arızası yada soket oksitlenmesi gibi bir şeyler olabilir. ustadan ustaya fark vardır. başka bir usta çözüm olabilir.
kesinlikle tavsiye değildir, işe yarar mı yaramaz mı onu da bilmiyorum. eksi kutup başını söküp bir süre beklediniz mi? dediğim gibi tavsiye değildir araca verebilecek zarar var yok bilmiyorum. eğer yaparsanız sorumluluk tamamen size aittir.
güzel insan, bakınız arıza (bilgi verme eksikliği) burada başlıyor. akü değişmeden önce böyle bir sıkıntı var mıydı? bilgi yok-yorum yok. akü değiştikten sonra olduysa kutup başlarını kontrol ettiniz mi? kutup başları da değiştiyse uygun kutup başı mı kullanıldı? buraya kadar mekanik ve görsel başlangıç testleridir.Dogru soyluyosun ustam sagolasin . O sekilde denemedim ama aku degisti 1 hafta once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?