Selaminaleykum ustalarim gostergemde ariza var yardimci olabilecek abiler varmi
Arac sogukken videodaki gibi yanip sonen ikaz lqmbalari var ve ibreler calismiyor arac isinjnca normele donuyor ama sorun gostergede oldugunu dusunmuyorum cunku farkli bir gosterge denedim bu seferde daha farkli hatalar verdi sizde sorun nerede
güzel insan, bir yerde ya sensör arızası yada soket oksitlenmesi gibi bir şeyler olabilir. ustadan ustaya fark vardır. başka bir usta çözüm olabilir.
kesinlikle tavsiye değildir, işe yarar mı yaramaz mı onu da bilmiyorum. eksi kutup başını söküp bir süre beklediniz mi? dediğim gibi tavsiye değildir araca verebilecek zarar var yok bilmiyorum. eğer yaparsanız sorumluluk tamamen size aittir.
güzel insan, bir yerde ya sensör arızası yada soket oksitlenmesi gibi bir şeyler olabilir. ustadan ustaya fark vardır. başka bir usta çözüm olabilir.
kesinlikle tavsiye değildir, işe yarar mı yaramaz mı onu da bilmiyorum. eksi kutup başını söküp bir süre beklediniz mi? dediğim gibi tavsiye değildir araca verebilecek zarar var yok bilmiyorum. eğer yaparsanız sorumluluk tamamen size aittir.
güzel insan, bakınız arıza (bilgi verme eksikliği) burada başlıyor. akü değişmeden önce böyle bir sıkıntı var mıydı? bilgi yok-yorum yok. akü değiştikten sonra olduysa kutup başlarını kontrol ettiniz mi? kutup başları da değiştiyse uygun kutup başı mı kullanıldı? buraya kadar mekanik ve görsel başlangıç testleridir.